Oykuaygun Alerji mamasını alerjisi olmayan bebekler kullanabiliyor mu? Sormamın nedeni, Bi arkadaşım alerji maması kullanıyordu elinde kalmış 2 numaraya geçecekmiş sana vereyim dedi. Doktora sorduk haber bekliyoruz birde size sormak istedim
Bursa97 Oykuaygun ee tabiki kullanılmaz normal mamayla onun arasında tabikide fark var hem o mamalar acı oluyor normal manalara göre bebeğiniz içmez bence ki normal çocuğa neden veresinki zaten
Bursa97 Oykuaygun ama adı üstünde alerji maması canım arkadasin niye kullanıyordu o mamayı sonuçta senin cocugunda var mı öyle bir skinti yok yani hani onu demek istedim yanlis anlama
Oykuaygun Bursa97 bende sanıyorum sadece süt yok içinde içeriğine hiç bakmadım. Kullan diye verince bende kullanabilirim sandım o yüzden sordum :)
Arenilay- Oykuaygun mamanın tam mı yarı hidrolize mamamı bilmek lazım ama tamda olsa yarım hidrolizde olsa içerikleri normal mamalardan çok farklı kabız olma olasılığı çok yüksek olur ayrıyetten tadları ve kokuları farklı mama reddi başlar kendi manasına bile içeriğindeki vitaminler diğer mamalardan daha fazla çünkü alerjik bebeklerde kilo kaybı gerçekleşir onu önlemek amaçlı yoğun olur normal sağlıklı bebeğe iyi gelceğini düşünmüyorum bence doktorunuza danışın