Emir2021 Güzel anneler bebeğim 3,5 aylık öksürüyor üst üste boğazı acıyor gibi içli içli öksürüyor sağlık ocağında ki doktor 2 yaşından önce öksürük şurubu verilmez dedi. Başına gelen oldu mu ne yaptı bu durumda ?
Ecrinbzkrt Emir2021 15 aylık oglum öksurugu var doktoruna yazdım bıtkıselöksuruo şurubu verdı ne alaka verılmemesiyle yazık gunah mafmı olsun bogazı kendı doktoruna yaz cnm yada gotur mesela bızımkının balgamı var onun cıkarsın dıe goturcem doktora ılac versın die öksurmekten bıgazları acıyor cocukların gecmıs olsun
Arenilay- Emir2021 kuzum 5.5 aylık suan bebeğim geçen hafta öksürüğü ve hafif gribi vardı bana brelax şurup verdi öksürüğü rahatlatması ve solunum yollarını rahatlaması için grip içinde azitro verdi antibiyotik çünkü öksürükten uyuyamadı acile gitmiştim 3 günde geçti öksürüğü topladı kendini istersen kadın doğum cocuk hastanesi aciline gidin ordaki doktor size yardımcı olucaktır yada kendi doktorunuzada danışın
Emir2021 Ecrinbzkrt aynen öksürdükçe benim canım yanıyor hiçbir şey vermemişti en iyisi kendi doktorumuza gidelim teşekkür ederim 🙏