Mombaby Sefaserpil bebek kiyafetinde bebek deterjanini tek kullanirdim ama kendi kiyafetimizde sadece yumos geri kalanlarindan memnun kalmadim
Adababy Sefaserpil migrosun kendi markası olan mor kutulu büyük olanın fiyatı 20 tl küçüğünün 10 tl kokusu kalıcı. Migrosa gidemediğim zaman yumuş yumuşatıcı mavi kutulu
Domino Sefaserpil Yumoş tek geçerim. pembe olani kullaniyorum ama değişiklik yapmayı düşünüyorum 😂 önerisi olan varsa yazabilir bana da yumoş hangi renk deneyeyim başka
denizyildizi__ Domino pembeden sonra sarı şişesini aldım , uzun süre kullandım çok hoşuma gitti . Sonra mavi aldım ama kokusu hoşuma gitmedi bir daha almadım. Birde morunu gördüm bugün markette . Yakında onu da deneyeceğim
2bebislianni Domino mavi öneririm kesinlikle lotus tu sanırım bide ben baharda sarı olanı coook seviyorum
Cemre_61 Sefaserpil yumoş gerçekten çok iyi hanım eli özellikle çok beğeniyorum alternatif olarak abc pembe ciddi kalıcılığı var onunda beklemiyodum hatta şaşırdım 😅
BademsMam Sefaserpil ben siyahlara perwoll kullanıyorum ve vernel yumuşatıcı. Renklilere omo kullanıyorum ve vernel. Beyazlarada omo kullanıyorum. Kızımada dalan roxy kullanıyorum ve dalin çamaşır yumuşatıcı kullanıyorum
-Yusufcuk- Sefaserpil yumos ekstra mavisi tek geçerim. Her türünü denedim ama mavisi kalıcı çok güzel 1400ml olanlar cnm
Caydanlik Sürekli yumustaici değiştirirdim ben artık en sin yumosun vanilyalı olanını aldım başka markaya bakmıyorum. Parfüm sıkmış gibi çok güzel ve kalıcı bir kokusu var gardolapi açınca mis gibi kokuyor kıyafetler