Mom0971 Testi yaptim negatif duruyodu sonuc kovanin icine attim yarim saat sonra boyleydi gecersizdir dimi?
Lsyg Mom0971 Canım yarım saat uzun bi süre geçersizdir herhalde ilk 5 dk diye biliyorum ben. Ben de test yapmıştım bi süre sonra baktım böyle silik bi çizgi çıkmıştı ama gebe değildim 😁İstersen yine test yap 🤭
Adababy Mom0971 bendese böyle oldu. Kararsız kaldım erken gebelik testi kullandım. Sonucu net söyledi. Sonrasında adet oldum zaten
iki_tospik_annesiii Mom0971 5 dakkayı geçtiyse geçersiZidr cnm Sabah ilk idrarırla tekrar yap yada kan ver
BademsMam Mom0971 bendede öyle oldu hamileymişim. Bence testte çıktıysa kan testindede çıkar. Gidip bir kan tahlili verin kesin olsun
Mom0971 BademsMam InsAllahhh oyle olur ama bencede gecersiz benimki cunku oyle aman aman bi belirtim yok hafif bas donmesi oldu
Honki_Ponki Mom0971 knki var gibi de duruyo am sen bi kaç gün sonra yine dene istersen. Yükselmemiştir belki kan degerlerin yeni ya daha
Mom0971 Honki_Ponki canim bilemedim ki cunku basta bi sey cikmadi kovaya attim baktim boyle ama sonra bakinca pek bi sey kalmamisti