Busra3883 Gunaydin😊 bugun bionteck asisi vurulacam bende romatoid artrit var ve vurulmaktan biraz cekiniyorum. Bu rahatsizligi olup asi vurulaniz oldu mu? Bide kızım 3 aylik asidan sonra emzirmelimiyim ?
Fatmanurr Busra3883 emzirme konusunu bilmiyorum ama eşimde var bu rahatsızlık 2 doz sinovac 1 doz biontech vuruldu. Bir sıkıntı yaşamadı üzerinden epey zaman geçti.
YelizDmr Busra3883 benimde lupus rahatsızlığım var romatizmanın bi çeşiti biontec oldum çok kötü yaptı bütün kaslarım tutuldu ne oturtabildim ne kalkabildim bi iki gün sürdü sonra geçti
Arel45 Busra3883 merhaba bu hastalık tEshisi nasıl kondu ramotoid art. Değeriniz kaç çıktı hatırlıyor musunuz
Busra3883 Fatmanurr sinovakin yanetkisi daha azmis o yuzden mi bu asiyi tercih etti cok kararsizim bnde esiniz gibi mi yapsam acaba
Fatmanurr Busra3883 evet öyle diyorlar ama eşimin tercih etme sebebi vurulduğu dönem biontech aşısı yoktu öyle denk geldi. Kol ağrısı yaşadı sadece. Doktorunuza bir danışın isterseniz☺️
Busra3883 YelizDmr ilk dozda mi boyle yapti ikincide mi. Doktorunuz onermismiydi asi olabilirsin diye
Busra3883 Arel45 merhaba. Parmaklarında ağrı eklemde şişme oluyordu. Değerleri hatırlamıyorum ama hep yüksek😔
Busra3883 Birbebekkkbircicek Merhaba. Kullanmam gerekiyor ama 2 senedir kullanmıyorum. Degerlerime baktirip tekrar baslayacam