Yasminosckk merhaba Allah kolaylık versin öncelikle. Bizde gece gündüz uyumayanlardan dık, şu an 7 aylık olduk. Artık uyku eğitmenine danıştım. 1 aylıklar henüz çok küçükler uyku eğitimi için. Bu sorunu yaşarken merakla eğitmene sorduğumda kendini güvende hissetmeyen yorgun bebek uyku geçişlerinde dalamaz zorlanır demişti. Ben gece uyusun diye gündüz uyutmazdım fakat çok yanlışmış. Gündüz uykusunu alıp dinlenen bebek gece deliksiz uyuyor. Ve bebeğimi gözlemleyip onun isteklerini yerine getirdiğimde uyku sorunumuz ortadan kalktı. Maşallah akşam 23.30 da unuttuğum bebeğim sabah 8 veya 9 da uyanıyor. Onların doyduğunu düşünüyorsundur ama yeterli beslenmemiş ola bilirler, gazları çıktı diye düşünürsün fakat hala gazları vardır. Akşamları uyutmadan önce bebişleri yıkayıp karın ve ayak masajı yap, sakinleştirmek için beyaz gürültü dinlet. Henüz dünyaya adapte olamadıklarından anne karnındaki sesleri arar bebekler. Söylediklerimi pes etmeden dene onları tanıyıp anlaman fazla zaman almaz 😊 rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişlerini. 😘