Yagizmertinannesi Hanimlar oglum 6.5 aylik ek gida baskadik basta guzel yedi fakat simdi agzini kitliyo acmiyo sadece emmek istiyo nasik asariz bu durumu tecrubesi olan varmi
bebisimbenm Yagizmertinannesi ayni ayni benim oglumda oylr kesinlikle yemiyor agzini kilitliyor 7 bucuk aylik oldu hala ayni ilk yediginde iyiydi 😐
Nurayildirim Yagizmertinannesi zamanla düzelecek benimde öyleydi 2 3 kaşık yerdi .Şimdi 8bucuk aylık olduk daha yeni yeni yemeye başladı normale döndü. Yani şuan yaşadığınız normal zorlamadan verin yediği kadar yesin
Yagizmertinannesi Ymr kabak yogurt patates havuc elma muz boyle gittim once yedi agzini kendi aciyodu suan hic bisey kabul etmiyo birde ben disari cikmistim gorumcem acikti diye cicibebe vermisti
Yagizmertinannesi Nurayildirim canim kasik girmiyoki agzina tadina bakmiyo bile dr gotursem ne yapacak buna sasirdim valla nette görüyorum 6 ayliklar hapur hupur yiyo kaynanam gorumcrm de beni sucluyo once vermedin simdi yemez diyolar cok uzuluyorum
bebisimbenm Yagizmertinannesi oncesiyle alalasi yok ya ben 5 ay bitince basladim ama şuan sıfır yemiyor yani
Nurayildirim Yagizmertinannesi kimsenin lagina bakma boşver bebek ac kalsa susmaz ağlar zaten . Demekki acikmiyor süt veya maması yetiyor ona zamanla yemeye devam eder nasıl olsa ileride her şeyi yiyecekler şimdi sıkma canını;)
Yagizmertinannesi Nurayildirim sebze corbasi yaptim yemedi yine canim cok sikildi kasikla bogusuyo ya eline alip itiyo kasigi
seyhan_guner Oglumda 6 buçuk aylık 2 gun once aynisini yasadim yiyen çocuk gitti ağzıni kitledi kasigi gorunce kafasini sağa sola cevirmeye basladi tadidina bile bakmadan istemedi hic birsey .ben yinede surekli vermeye calistim sukur bugun yedi