Mtbaby Merhaba kızlar 2.5 aylik bebegimde gül hastalığı var goz kapaklarında ve yanaklarinda ara ara kızartı oluyor, azalır gibi olup sonra tekrarlıyor kesin tedavisi varmidir acaba başına gelen varsa lütfen bilgilendirsin😣
Saripapatyammm Mtbaby Bebeklerde bilmiyorumda benim basima gelmisti. Ilac ve merhemi duzenli kullandigimda gecmisti.
mozaik Mtbaby doğduğunda benim oğlumun göz kapaklarında vardı ama adı gül hastaligimi bilmiyorum. Dediğiniz gibi ara ara kizarirdi sonra geçiyor gibi soluk olurdu. Hatırladığım kadarıyla 6. Aydan sonra geçti.
Derinsart Mtbaby benimde kızımın göz kapkları kırmızı ara ara geçip tekrarlıyo doktor gecici bisi dedi acaba gül hastalıgımı🙁 cnkü benm kendimde de var pandemiyle birlikte gül hastalıgm türedi hic bi yan etkisi olmadi bana ama tüm vucuduma yayıldı
Ogulcan Mtbaby canım Gül hastalığı değildir belki bir çeşit egzema olabilir benim yüzümde de çıkıyor herkes ilk Gül hastalığı dedi bu işin uzmanı doktora gittim egzema dedi banyo yapınca çıkıyor buhar sıcağın etkisi yada strese girdiğim zaman oluyor sizin tek yapacağınız doğal kaliteli nemlendirici sürmek daha bebeğiniz küçük ilaç ve ilaçlı krem falan kullanamaz canım
Ogulcan Mtbaby yok canım derisini iyice inceltir dediğim gibi kaliteli nemlendirici kullan kuru kalmasın en önemlisi o canım
Has2021a Gül çilek hastalığı tıpta adı hemanjiom olarak geçiyor benim bebegimde 2aylik göz kapağında küçük kirmizi kabarcık var. 10 günde bir resmini çekiyorum ilerleme büyüme olursa tedavi olacak doktora kesin gösterin. Büyümez olmazsa inşallah olmaz diye dua ediyoruz kendiliğinden geçmesini bekleyeceğiz 🙏🙏
yaz06 Gül hastalığı denilen şey hemanjiyom. Bizde de var en kısa süre içerisinde çocuk onkoloji uzmanını görmesi gerekir. ankara da yaşayanlar için başkent üniversitesi bu konuda tedavi veriyor bilginize 🌺 geç kalmadan lütfen götürün
yaz06 Hemanjiyom genelde kız çocuklarında olur ve hamileliği riskli zor geçen kadınların çocuklarında daha çoktur … çocuk doktorları veya cildiye doktorları geçer derler ama mutlaka çocuk onkoloji doktoruna görünmek gerekmektedir. Acı tecrübe geç kalmayın 🙏🏻
1mom1baby Mtbaby kızım 3 yaşındayken yaşadı 6 hafta süren bi hastalık yüzü gözü tüm vücudunda çıkmıştı çok kaşınıyordu bende yaralar iz kalır mı diye korkuyordum ama kalmadı internette tekrarlayabilen bi hastalık olduğu yazıyor 6 aydır tekrarlamadi bundan sonrada olmaz inşallah doktor şurup ve krem vermişti kaşıntısına etkili olmamıştı belkide yetersiz kaldi ben kendiligimden kasinti kremi almıştım “ovadril” kaşıntıya birebir ama sizin bebeğiniz küçük almadan önce mutlaka sorun. Yara olan yerlerine sabun şampuan ıslak mendil degdirmeyin elleri vücudu çok kirlenirse az sampuanla yıkayın yaralarina pamukla ya da direkt olarak gul suyu surebilirsiniz ben çok kuruyan yerlerine özellikle ellerine ve ayaklarına arko krem suruyordum üstünede çorap giydiriyordum derisini yumusatiyordu hastalık bittikten sonra kalan izlerinede madecasol ve silverdin sürmüştüm ama dediğim gibi söylediğim ilaç isimlerini doktora eczaciya sormadan kullanmayın ben kızım büyük diye rahatça kullandım 2 aylık bebeğe olur mu bilmiyorum