AleynaMelis Kizlar 4 gun once sezeryan oldum sütüm var ama 4 gün kuru kuru emdigi için yaralae oluştu yaralarım geçene kadar pompa alip sütümü sağıp verecegim ki çekilmesin. Kullanipta memnun kalan kişiler pompa önerebilirmii?
hulya09 AleynaMelis lansinoh kullanıyorum bende memnunum kademe ayarı var sağdığınız sütleri parmağınızı emdirirken enjektörle vermenizi öneririm meme reddi yaşamamanız için
Woody AleynaMelis yara için çözüm bu değil malesef Hemen bir cilt doktoruna gidin. Yara için krem yazar
Pembecik AleynaMelis philips avent kullanıyorum o kadar memnunumki bnde sezeryan oldum. Gümüş kapak ve lansinoh krem kullanıyorum hiç yara olmadı 10. Günümüz bugün
AleynaMelis adanur çekim gücü nasil acaba ve birden benim gogusumun ucu yara oldugu için tek ucu kavrayandan istemiyorun nasil uc kısmi ? Ilk gebelik oldugum icin biraz tecrubesizim de bu konuda
adanur AleynaMelis kiwi marka almıştım uygun fiyatlı olduğu için ve göğüs ucunu kavradı başlığı dardı ve göğsümü çok yara yapmıştı.sonra lansinoha geçtim ve memnunum
Mom2626 2.el lansinoh almıştım çekim gücü çok zayıftı. Sonra almeda aldım o kadar cok beğendim ki önceden almadığıma pişman oldum.kesinlikle almeda veya mesela tavsiye ederim hastane tipine en yakın olan bunlar
AleynaMelis hulya09 elektrikli olmasi can acitiyormu malum göğüs ucum yara canim cok acıyor. Mochi alayim dedim onda da kararsiz kaldim
AleynaMelis Woody bugun gideceğim ama ıstiyorum ki yaralarım geçene kadar göğüste ki sütü boşaltayim anne sütü vereyim
Woody AleynaMelis anladım.. Ancak sürekli sağım yapmayıp emzirseniz daha iyi olabilir. 1 sağım 1 emzirme şeklinde gidebilirsiniz Çoğunluk böyle oluyor. Üzülmeyin Emzirmeyi bırakmayın. Biliyorum çok acıyor ama geçecek Eger doktordan memnun kalmazsaniz özelden bana yazin. Size kendi doktorumun yazdığı reçeteyi atayım Ben medela kullanmıştım makina olarak Bu arada
Pembecik AleynaMelis bnm ilk doğumdan çıktığımda sütüm yoktu ama bebeğim çok iştahli çekiyordu 1 saat içinde sütüm geldi
September08 Lansinoh çiftli kullanıyorum basta oyiydi ancak maalesef kullandikca cekim gucleri düşüyor digerlerinin de ayni olduğunu düşünüyorum ama ucu yara vs yapmiyor onu soyleyebilirim baslarda yara olmayan göğüs ucu zaten cok zor.
AleynaMelis September08 gerçekten iki gündür düşünmekten kafayi yicem artık aglama seklinde geliyor ne yapacagimi bilememek. Göğüs ucum yara asla emziremiyorum pompa alayim sütüm çekilmesin bari anne sütü vereyim diyorum bu seferde göğüs ucunu agritmayacak bisey arıyorum ilk deneyim kafam allak bullak
hulya09 AleynaMelis ben öyle bi durum yaşayıp kullanmadım ne söylesem doğru olmaz ama kademe ayarının olmasıyla emiş gücünü azaltılıp acıyı minimuma indirgenebilir diye düşünüyorum göğüsü tam boşaltmaya çalışın boşalmadığında mastit oluyor oda çok zor ateş halsizlik yapıyor
September08 AleynaMelis Haklısınız hepimiz gectik o yollardan cok iyi anlıyorum sizi, pompayi guclu vakumla kullanmazsaniz cok fazla yara yapma gibi bir durumu olmaz merak etmeyin. Bir de gogus ucunuzu acik tutup bol bol havalandirin
AleynaMelis Woody ah keşke emzirebilsem keske o kadar canim aciyoe ki en son dün gece verdim evi inlettim bagirma aglama sesinden zaten ondan sonra eşim dedi doktora gidelim kuvvetli bir merhem versin o sirada emzirme sağ onu ver baro dedi zaten suam bile sarılık olmasin diye mama veriyorum
AleynaMelis Woody siz bana yine ozelden atin reçeteyi belki de kullandigim biseydir o kadae sey denedim ki su 4 günün icinde. Şimdiden teşekürler
Woody AleynaMelis çok iyi anlıyorum. Ben de bağırıp korkutnayayim diye ayaklarımı yere vura vura emziriyordum Ancak geçmesi çok uzun sürüyor bazen. Sütün normal gelmesi de uzun surebiliyor. Makinalar emme kadar olmuyor en iyisi olsa da. O yüzden öyle böyle emzirmek gerekiyor malesef. Ben size atarım