Mrtlh Göğsümde damar gibi sertlik oluştu ve çok ağrıyor, sıcak duş yaptım sık sık o göğsümü emziriyorum masaj yapıyorum yok inmiyo önerisi olan var mı
Elem27 Mrtlh sağ bebek tam ememediği için süt biriyr bnce sağ derm dolaba kat yoksa mastit olursn bnm göğüsüm o şeklde oldu yani
Mrtlh mom54546 mochinin pompasını almıştım pek sağım yapmıyor elimle sağdım ve bebeğim diğer göğsümü emerken sağım yaptım kaç kez ama 2 gündür bi türlü geçmedi
mom54546 Mrtlh ben avetın pompasını kulkandım çok iyiydi.Lahanayı dene bide lahanayı dondurucuda sogut sonrada gogsunun üstüne koy
Tugce Mrtlh soğuk değil sıcak yapacaksınız. Bu durumda sıcak gerekli. Bebeğiniz büyükse boşaltır 2 aydan küçükse elektrikli pompadan başkası sağmaz. Yanınıza birini rica edin size ütüyle havlu ısıtsın. Sıcak olacak dikkat edin yakmayın bir yandan da sağacaksınız süt kanallarınız genişleyecek boşalacak böylece
Tugce Mrtlh çok uzun süre kullanım düşünmüyorsanız hastane tipi kiralama öneririm. Madela en iyisi. Ben Philips avent kullanıyorum dolu göğsü boşaltmada yeterli
Mrtlh Elem27 sürekli emziriyorum ve sağıyırum canım ama mochinin pompasını almıştım bende işe yaramadı elle sağıyırum ancak
Elem27 Mrtlh week in elle bastrmalı pombası var çok çok iyi tavsiye ederm resim atmayı bilsem size atardm ilk başta bizde yapamadık azıcık hava bırakınca kndiliğinde batrdkça sağıyr