Mehmetselim Kızlar kesinlikle gaz yapmayan yemek yazar mısınız bildiğim kadarıyla et tavuk pirinç bnlar yapmayanlar sizde yazın çocuğumun çok gazi var acile gotrduk yeni geldik karin rontgenine baktılar çok gazi var susmuyor çok ağlıyor hiç uyumuyor
esmerayes Mehmetselim hayirli ugurlu olsun bebeginiz kolik. Kesin gaz yapmayan bi yiyecek yok o bebe gazliysa su icsen gaz yapiyo canim o yizden aman o gaz yapar bu gaz yapar deyip yemenden kisma ac kalirsin. En iyisi guzel bi gaz damlasi al kullan her gun de yika bebegini guzelce masaj yap ayse onerin gaz masajina bakabilirsin netten supurge sesi kolik bebek sesleri falan ac kundakla. Hic merak etme 3 aydan sonra geciyo gaz birden gszin tek cozumu zaman ve sabir
mom54546 Mehmetselim bebegin kolik canım yediklerine kımyon kat gaz damlası kullan bebegede kımyonu kaynat hem sen iç benegede gunde 2 çay kasigi ver titreşimli ana kucagı ve masaj cok ıyı gelıyor
Mehmetselim nesee sütünüz nasıl peki bnde bazen kahvaltiyla duruyrm.gerci yemeğe fırsatımda olmuyor çocuktan. sutumde azalır diyede korkyrm
Mehmetselim esmerayes teşekkür ederim çok sağolun. Inanın insan ne yapacagimi şaşırıyor sersemlesiyor çok zor bir durum çocuğum gece hastaneyi jnletti lama yaptılar biogaia ve sap simpleks kullaniyrm
Mehmetselim mom54546 sürekli kucağımda hoplatiyirum inanın artık sırtım çok ağrıyor iki büklüm kala kaldim
Mehmetselim mom54546 bu arada kimyonu aktarda farklı şekilde mi satılıyor yoksa evde kullandığımız toz şeklinde.mi
Yesimayazz Mehmetselim Gaz yapmayan yiyecek yerine her yaptığınız yemeye kimyon atın hergün 2 fincan rezene çayı için gaz damlası kullanın bide siz ayaklarınızı sıcak tutun üşütmeyin etkisini mutlaka görüceksiniz
GmzSnn Mehmetselim hepsi yapıyor maalesef bir dönem su bile içse gaz oluyo bu çocukların🥴🥴🥴 bi dönemdir bu kısa sürede atlatın inş
Denizzz88 Mehmetselim öğün atlamayın mutlaka yemek yemek çok önemli sütünüz azalır kalitesi düşer. Gaz için valla çoğu şey gaz yapıyor bide gaz yapanlar genelde süt yapıcı şeyler oluyor her yemeğin üstüne kimyon dökün kimyon çayı falan yapıp için her gün
Gulsen4224 Mehmetselim yaa küçücüğüm benim genelde erkek bebekte çok fazla gaz oluyor oğlumda o kadar dikkat etmeme rağmen fazlaca gaz oluyor hastaneye gidiyordum şimdi kızım doğdu şükür gaz olmadı olsa 2 kere olmuştur onda da zorlamadan sustu cnm dikkat etsende bebeğine bağlı bir an önce bu durumu atlatırsın umarım 🤲🏻🦋
Zhrabrk Mehmetselim bol.bol kimyon ve rezene icmeni tavsiye ederim birde basit karbonhidrati en aza indir olabildigince ana yemek tuket birde bol su. Ama bazen ne yaparsan yap gaz oluyor eger kolikse çingene beşiği almani tavsiye ederim kesinlikle isini gorur emim ol.
Ceylanergen Mehmetselim canım bebek kolik benim bebeğimde kolik 56 günlük neler yaptıysam neler kullandıysam geçmedi be yediklerime doğduğundan beri dikkat ediyorum maalesef geçmiyor kesin çözüm yok
Elmas16 Mehmetselim Kimyon çayı içmenizi öneririm ben çok faydasını gördüm günde iki bardak demlerdim