mom54546 Kızım 15 aylık evde bi sepet dolusu oyuncak var.Çoğu eğitici oyuncak ama pek oynamayı sevmiyor.Bugun doktorumuz bi kaç oyuncak tavsiye etti.Kararsız kaldım almakda oynamıyor dıye Yazık o oara ziyan olacak.Bana bi fikir verin napayım alayımı acaba?
Es-Es123 mom54546 oynamıyor deyipde almamak garip durumunuz varsa alın. Çocukların günden güne ilgi süreleri değişir oyuncaklara bakış acıları değişir. Siz deneyin şansınızı..
3MelekAnnesi3 mom54546 dolap uygulamasında cok uyguna satılıyor bakmanızı tavsiye ederim hani alın demiyorum ama doktor tavsiye etmiş sonucta Bi bakın maddi durumu uygun bulursanız karar verirsiniz
mom54546 3MelekAnnesi3 ben yurtdısıındayım alırım almasına ama oynamıyor diye almak istemedim bi bakayım olmazsa alırım
3MelekAnnesi3 mom54546 bizimki de aynı malesef yenile bende 2 kitap sipariş ettim 70 lira parasında degilim ama ilgkenmezse cok üzülürüm
mom54546 Es-Es123 nesi garip anlamadım ama alırum denerim şansımı.Evet durumumuz ıyı şükür ama fazlası israf dıye almak istemedım
mom54546 3MelekAnnesi3 ya tabikide yazık para kolay kazanılmıyor bide ben tok gözlü olsun istiyorum içeriyi tıka basa dolduracam çocuk ılerde bu sekılde herseyı ıateyecek
Zeynepnilinannesi mom54546 merhabalar 😊 çok külfetli oyuncaklar degil ebebekte bile bulabilirsiniz bi alın bakalim belki dikkatini ceker hatta bazen bim gibi yerlere dahi geliyor bu oyuncaklar
Zeynepnilinannesi mom54546 haklısınız alın belki hosuna gider miniğin hem motor gelisim becerisi icinde iyi dikkatini ceker insallah