Ldy aybukemom bence beklemeyin bu sıralar çok salgın var öZellikle boğaz enfeksiyonu doktora götürün kanında enfeksiyon baktırın mutlaka biz biraz geç kaldık aynı başlamıştı
aybukemom benimdunyam21 aldırdım düşüp geri çıktı şuan yanakları kıpkırmızı ama ne halsizliği var ne huysuzluğu normal duruyor o yüzden kararsız kaldık götürüp görürmemekte
benimdunyam21 aybukemom benim kızımda öyleydi hatta hiç olmadığı kadar usluydu ki normalde inanılmaz huysuz mızmızdır.yanaklar kıpkırmızı atrşi napsam düşmüyo falan.tahlillerde kanda enfeksiyon çıktı mesela bizde.kaka tahlilinde virüs benzeri şeyler Yoktu
Alenffc18 aybukemom kanında enfeksiyon varmıs bir de iltihap varmıs bitane serum taktılar o şekilde atesi biraz düştü 39 du hep antibiyotik buhar birde iğne verdi doktor
aybukemom benimdunyam21 götürdüm crp 11 çıktı amtibiyotik yazıd ama vermicem diş çıkarıyor muhtemelen crp düşük
aybukemom Alenffc18 şükür bişey çıkmadı crp 11 canım antibiyotik yazdı da kullanmicam çok kuşlandık karaciğer enzimşer yükselmiş
aybukemom basakhanim34 ali fuat serpeni takip edin instagramdan oda anlatıyor .ben alırken eczacı da demişti çok zor durumda kalmadan verme diye bende alıp çöpe attım