aslanuraz Hiramgul Allah yardımcın olsun 😔 bebeğinin bakımından kuskun varsa,.borcunuz yok ise eşiniz ek iş vs yapıp size.baksin, veya sizde evden birseyler yapın başka birsey gelmiyor aklıma. Ama yazık bırakmayın bebeğinizi babaannesine
Hiramgul aslanuraz Borc var kayinvalideme birsey demeye gelmiyor ya AC cocuk desem al kendiniz bakin diyor kecburuz susuyoruz eve gelince kendim doyuruyorum yemek yediriyorum çaresizlik cok zor
MinnakEgem Hiramgul eminim ihtiyacınız olmasa Siz de çalışmak istemezsiniz siz onun geleceği için çalışıyorsunhz anneler çoook kuvvetlidir siz üstesinden gelirsiniz rabbim güç sağlık sıhhat versin size üzülmeyin yıpratmayın kendinizi 💙
aslanuraz Hiramgul çok üzüldüm sana. Bende tekim yaşadığımız şehirde kimsemiz yok aileden. Ama akıl sağlığımı kaybetmemek adına işleri belli bir düzene koydum. Evde olmadığınız için sadece akşamları geleceğiniz için ev çok kirlenmez hergun yapmayiverin isi sizde. Dağılsın ya çocuklu ev dağılır aşın bunu. Temiz olması yeterli. Yemeklerinizi bir gün önceden yaparsanız işten yorgun gelip ısıtır yersiniz üzerine bebekle vakit geçirir dinlenir ertesi günün yemeğini yaparsınız enerji toplarsiniz yemek yiyip. Bebeğiniz de.buyumus artık sizin yediklerinizden yesin ona uygun yaparsınız artık sizde yersiniz Gelir gelmez yemek vs yapmaktan daha iyi diye düşünüyorum.
prensinveannesininguncesi Hiramgul sizi öyle iyi anlıyorum ki bide çocuğunuzun bakıcının baktığını düşünün tüm gün aklınız bebeğinizde çalışan anne kadın olmak çok zor çoooookkkkm
Hiramgul aslanuraz oyle yapiyorum bende ama yorgunluk uykusuzluk artik cok yordu beni nasıl üstesinden gelicem hem ev hem is h cocuk cok zor
AgentMom Hiramgul mümkün mertebe mutfakta yiyin kapısını kapalı tutun. Çocuğun gezdiği dolaştığı yerlerde yiyecek yememeye ve düştüğü anda almaya çalışın. Küçük parçalı oyuncak ya da ufalan oyuncaklardan almayın. Yürüdüğü İçin çarpabileceği yerlerin keskin taraflarına sünger yapıltırabilirsiniz. Evde önlemlerinizi alın Allah ın izniyle bir şey olmaz. Çok yoruluyorsanız bir kan değerlerinize baktırın. Ekstra vitamin desteğine ihtiyacınız olabilir. Ayrıca haftada bir temizleyin. Sonuçta akşamdan akşama sadece yemek yediğiniz yer kirlenir. Kendinize az zaman ayırın. Ev işleri için olmazsa yardımcı çağırın.
Humeyra35 Hiramgul Canim olabilir yani boyle seyler ben calismiyorum evdeyiz surekli dinlenebiliyorum gozumun onunden ayirmiyorum ama uzerine dolap dusurdu daha sayamadigim bir suru vukuat var. Sen stres yaptikca pinpirikli davrandikca o gerginlik cocuga da yansir korktugun seyleri basina getirme ayrica maddi durumunuz iyiyse gecinebiliyorsaniz bir sure calisma hem sen dinlenirsin hem cocugunla vakit gecirirsin buyume surecinde yaninda olursun. Ama calismak zorundaysan disaridan destek alabilirsin eve temizlikci cagirirsin bir sekilde yukunu hafifletmeye calis fark ettim kendine cok eziyet ediyorsun hem fiziksel hem psikolojik. Allah yardimcin olsun sevgiler