Eminos Bugun oglumun 40 i cikti banyosunu yaptirdim vay arkadas 2,5 saattir uyumuyor emiyor anca emdikce gaz oluyor gaz cikartirken uyku gidiyor dun 3,5 da uyuduk zaten delircem yaa
Nesrincente Eminos ya benım en fazla emzirmem 15 20 dk ya 2bucuk saat nasıl dayanıyorsunuz totom falan benm cok uyusuyo cok oturunca 😄
Eminos plakayerli aktif emiyor doymama ihtimali yok hem cisli bezi fazla hemde iri dogdu cok emer uzun emer kilo alimi iyi o yuzden doymama durumunu dusunmyorum
Ayliss @Eminos benim bebeğimde saatlerce uyumazdı emerdi geri ağlardı tekrar emerdi ağlardı ben gaz sancısı zannediyordum meğersem doymuyormuş. Sürekli mastit geçirdiğim göğsüm tıkalı olduğu için süt gelmiyormuş en son mama verip uyutmuştum.
Eminos Ayliss mamanin hazmi zaten zordur ondan uyur bebekler bebegimin ac olma gibi bi ihtimali yok hatta fazla kilo alimi var yani iri dogmustu ve kiloyu da hizli aliyor o yuzden ac mi diye dusunmuyorum hic sütüm iyi elhamdulillah
Eminos Nesrincente yarim saat emdi gaz cikti bi yarim saat daha emdi gaz cikti sonra anne cinnete yaklasti bu boyle devam etti iste
Tugce Nesrincente 15 saat ile rekora koşuyorum. Memede yaşıyor benim gaz bombası 😅 çiş kaka meme çiş kaka meme böyleyiz
Eminos Cansu0 hadi insallah biraz nefes almak istiyor insan bi oğlum daha var oda 2,5 yasinda haliyle oda ilgi oyun bekliyor
ArdicEge Eminos merak etmeyin 2.ayına girince azalıyor emmeler 3.ayda 3 saate bir düsüyor nerdeyse. Ben 2. Ayımıza kadar 10 dkda bir emdirdim nerdeyse aclıktan degil o teması istedikleri icin aglıyorlar