Aylasrsn Tnzl ben 2 ay oyle verdim cok rahatlamistim. Siz bilirsiniz. Surekli kullanilmaz ama 3 aydan sonra kesmek lazm bunlari bence benimde elimde bitsn kesicem
Zeyneb_rima Aylasrsn merhaba yanında kullanıçdığınız nedir bugün doktor banada verdi kızıma 23 günlüğüz daha sab verdi ama yanına başka birşey vermedi 🧐🧐
Aylasrsn Zeyneb_rima ben biogia kullandim doktora sormadim. Arastirip kullandim yakin cevremden cok faydasini gordum. Gazdan kivraniyodu 2 sise kullandim biraktim biogiayi simdi sabsimplex 3. Sisedeyim bitince onuda kullanmicam 3.5 aylik olcak artik🤗
Zeyneb_rima Aylasrsn yani ikisini birliktemi kullandınız iki ayrı şişe birliktemi kullanılıyor 🙄🥰 onu merak ettim sadece Sab smpilex kullansak ollmasmı
Aylasrsn Zeyneb_rima evet ikisini bir kullandim. Sadece sab simplex kullandgimda fayda gorememistim. Biogia gundecq kere 5 damla veriyodum. Sabsimlexte gunde 2 kere 10ar damla
Aylasrsn Zeyneb_rima evet sabsimlexi sabah aksam 10ar damla veriyodum. Biogiayi gunde bikere 5 damla veriyosun hergun ayni saatte verilmesi gerekiyo etki etmesi icin.