Aslmra80 dnygvrkci_ bir süre devam ediyor sonra duruyor bebek sana gülmeye başlayınca tekrar başlıyor bende öyle olmustu
Teemo07 dnygvrkci_ 1 aydır var. Oluk oluk böyle. Hiçbir şey yapmadım henüz ama azaldı gibi sanki. Kan verdim hatta eksik ne var diye herşey normal çıktı. 🤷🏻♀️
Ilkbebe dnygvrkci_ inanılmaz bi dökülme olmuştu bende sonradan geçti ama normal olduğunu söylemişti doktorum
Elifekinci Bende de var sıfıra vurmayı bile düşündüm tutam tutam geliyor elime ama başa çıkmak zor bittim sabunu kullan derim belki ise yarar
dnygvrkci_ Elifekinci oyyy🤦🏻♀️kestirmek çözüm olsa vallahi kestirecektim bende arkadaşım kestirmiş hala aynı dökülüyor dedi vazgeçtim ama at kılı gibiydi it kılı kadar kaldı ay sinirim bozuldu 🤣
Elifekinci dnygvrkci_ bıttım sabunu iyi geliyormuş dediler benim saclarim tiroid olduğu için dökülüyor dogum yapalı 3.5 ay oldu yine yeniden dökülmeye başladı ilaç kullanıyorum inşallah geçer dokulmesi
Ilkbebe dnygvrkci_ yenileri cıkıyor hatta çıkarken de kaynak yaptırmış gibi bi tuhaf duruyor ama analık işte 🤷♀️☺️
Aslmra80 dnygvrkci_ argan yağı aleo vera falan alabilirsin canım zaten dökülenlerin arkasi çıkıyor üzülme psikolojini bozma kökü sende
dnygvrkci_ Aslmra80 Aminnnn Allah razı olsun cümlemizin evladını inşallah 🙏🏻🙏🏻 Ay ondan dökülüyor diyorlar zaten 🤷 aynaya bakınca üzülüyorum kızıma bakınca amaan kız sen yeter ki gül ben kel kalayım diyorum 🤣🤣
dnygvrkci_ Ilkbebe ayyy yenisi geliyormus ya o zaman kestiririm sevindim vallahi 🙊Analık zor zanaatmis gerçekten her şeye sabır ediyoruz her şeye 🙏🏻 Canları sagolsun ❤️❤️❤️
dnygvrkci_ Elifekinci yaaa inşallah geçer 💐 gerçekten çok can sıkıyor insan en kısa sürede şifa olsun ilaçlar inşallah 🙏🏻
Elmas_sultan Elifekinci doğum yapalı 5 ay oldu hala dökülme bitmedi 😩 morelini bozmak gibi olmasın da 🤭
dnygvrkci_ Aslmra80 Allahim 🐥gece gece keyfim yerine geldi ciddi ciddi banyo yapmam lazım peruk gibi saç dökülüyor aklıma geliyor soğuyordum banyodan 🤦🏻♀️ o zaman devamkeeee🥳💐
Aslmra80 dnygvrkci_ banyoya devam canım bir süre dökülür birde oralardan şampuan aldım ben oda dökmeyi kesti benim istersen ondan alabilirsin çıkıyor yani korkma benimki avuç avuç döküldü önüm keldi benim çıktı 😄
Smryna dnygvrkci_ kuaförüm kadınlar kel kalmaz saç kökleri cok güçlü hep yenileri çıkıyor demişti 😁benim de umudum o yönde
dnygvrkci_ Aslmra80 senin çıkmasına çok sevindim💐 Bi de görünmeyen yer değil direk önden kel diyorsun tam ben burdayım unutma der gibi 🤦🏻♀️ uzun sürmedi değil mi canım çıkması kaç ay mesela 🤷