Gul2566 Arkadaşlar bebeğim kolik hiç uyumuyor doktor uyuması için atarax verdi ama ben bebeğime vermeye korktum içinizde kullanan varmi
Yelda35 Gul2566 ay vermeyin sakın nursey harveys gaz damlası alın hemen nöbeti eczaneden doğal bir damla zeytinyağ var içinde.
Bayezidin_annesi Gul2566 Benim oglumda kolikti biz mommy bliss gripe water night kullandık aşırı iyi geldi bitkisel hem dene bence diğer gaz damlaları hiçbir işe yaramadı bizde
Aylilams Gul2566 banada doktorum verdi. Bi ara kullandım 1 cay kaşığı kadar. Doktor kötü bisi olsa neden vereyim dedi. O kadar okumuş insan. Yan etkisi uyku sadece. Verdim mışıl mışıl uyudu.
Ebruli101 Gul2566 benim arkadaşım yegenine kullanmışlar kendi de 1 yaşındaki oğluna veriyordu uykusu yemesi düzeldi diyordu ama ben kullanmadım ısrarla kullan dese de 😊
Gul2566 Yelda35 eve aldım da vermedim cesaret edemedim kullanıyorum nurse harveys damla duzelecegi yok çocuğumun perişan etti beni 3 aylık hala aynı
Gul2566 Ebruli101 ilacı aldimda bir hafta Dr evde kullanip kullanmamakta cok kararsız kaldım bir sormak istedim kullanan oldumu diye
Yeniaanne Sakın kullanmayın bir sürü gaz damlası var deneyin onları kullanın ılık havlu koyun karnına
Ebruli101 Gul2566 kendim kullanmadım canım onun bebeğine bişi yapmamış olabilir ama benimkine yapabilir diye düşündüm vermedim ben
Gul2566 Ebruli101 aynen bende o fikirdeyim doğru doktor biliyor tabi o kadar okumuş ama insan tereddüt ediyor yine
Ebruli101 Gul2566 canım o dönemlerde hepsi öyle maalesef,netten sure ninni süpürge fön sesi falan aç masaj yap gaz damlası kullan aklıma bunlar geliyor
Gul2566 Ebruli101 ahhh ahhh inan yapmadığım denemediğim hiç bişey kalmadı az önce bile krizi tuttu 2 saattir kesintisiz ağlıyor artık ruhen çöktüm yani
Aslmra80 Gul2566 şuan kullanıyorum 1 yaşında kızım bizede iştahı açılsın kilo alsın ve uyku düzeni oluşsun diye yazmıştı doktorumuz