CerenArya Ya ben robot süpürge almayı düşünüyorum dik süpürgeyle arasında kaldım hangisi alsam robot beklentimi karşılar mı bide bebeğim var her gün evi temizlemekten ona vakit ayıramıyorum :( almak istediğim marka dreame vaccum mop f9 tavsiyeleriniz neler
F-ergullll CerenArya valla bende mi vacum mop pro var ve bende dyson la arada kalmıştım o kadar çok övüldüki mi aldım ama keşke dik süpürge alsaymışım süpürüyomu evet ama hergün normal süpürge açmak zorunda kalıyorum koltuk üzerleri için açmışken komple süpürüyorum ben ilk çıktığı zamanlar baya pahalıya almıştım ama tabi tercih meselesi bi kaç arkadaşımda benimle aynı düşüncede ama tercih sizin tabi ☺️
TugbAlperen CerenArya valla ben hiç memnun değilim keşke almasaydim yarısını aliyo yarısını almadan gidiyo ortalık gene pis kaliyo. Keşke dik supurge alsaydim o kadar pişmanım ki. Mop pro benimkide
TugbAlperen CerenArya evi girgirladigimla bile daha temiz oluyo bide ilk çıktıgi zamanlar pahalıya almıştım arkadaşım övdü diye kandırmış herhalde beni 😄
Canserko CerenArya roborock s5 kullanıyorum. Elim kolum. Vakum derecesi de ayarlanabilir oldugu için hiç problem yaşamadım, köşe bucak temizlik bu marka için gecerli diyebilirim :)
CerenArya F-ergullll tşk ederim yorumunuz için benim merak ettiğim acaba gırgır işi mi görüyor yoksa övdükleri gibi dip köşe yapıyor mu
misaaaaa Bende Xiaomi vacumm mop pro var bi hevesle aldım bebekten fırsat bulup yapamıyorum diye asla beklentimi karşılamadı benim görüşüm öyle dip köşe falan süpürmüyor bildiğin gırgır gibi benim gözümde,boşa vermişim o kadar parama yazık oldu🤷🏼♀️
dolunay01 CerenArya evim amerikan mutfaklı ve 150 metre kare ustu mobılyalarımda musaıt he ryerede giriyor vacum mop pro 2 var bende yenı aldık .oyle memnunum kı.dısardayken bıle suourtturuyorum paspaslatıyorum keske daha once alsaydım.ve gırgır gıbı diyenler olmus çekim gücü cok ıyı bunun .s5 roborock la bunun arasında kalmıstım bu cok ıyı .çalışma süresi uzun.dik süpürge yıne hamallık gıbı gelıyor bana vakit ayırıp yıne ıs basa düşecek gırgır gıbı hemde dyson falan almadıktan sonra diğerleri çokta ıyı degıl esım cok araştırdığı için bılıyorum
Sevimliannee Canserko sizinde halı kenarları kalıyo mu? Benim s5 ama özellikte mutfakta halı kenarlını iyi süpürmüyo.
Tatlican CerenArya Belimde sorun var ağrıyor oyuzden robot süpürge bana iyi geldi sayesinde evim yorulmadan temiz oluyor
CerenArya Labrinth evimde Arçeliğin elektrikli süpürgesi var geçen sene almıştım evlendiğimde son üretilenlerden çok iyi harika bişey ama yoruyor işte beni kızıma vakit ayırmak istiyorum temizlik yerine be şuan çok kararsızım yaa :((
Ecs18 CerenArya ben almak istediğinizde modeli kullanıyorm çok memnunum haftada 1 süpürge açıyorum düzenli kullandığınızds gerek kalmıyo ama hafta 1-2 normal süpürge şart sadece robotla olmuyor çünkü
CerenArya Ecs18 dimi yani en iyisini de alsak köşelere girmediği için hafta bi açıcaz elektrikli süpürgeyi
Ezgiiiiii CerenArya vakum mop pro kullanıyorum 4 aydır 4 kere normal süpürgemi açtım benden iyi temizliyor valla 😂 süpürge yapmak hammallıkmış öyle diyorum ki ben hamileliğimde dahil hergün süpürge yapan bir insandım o kadar titizim evde kimse olmasa bile süpürge yapardım o kadar yüküm hafifledi ki anlatamam büyük rahatlık
CerenArya Ezgiiiiii bende öyleyim işte bütün hamileliğim boyunca makinamla savaşıyordum resmen şimdi makina atacağım zamanı eşime kızıma ayırmak istiyorum
Sevimliannee Canserko degil normal halı. Bende bi türlü anlam veremedim hep halı kenarlarındaki küçük kırıntılar kalıyo
Balevlat-2019 Sevimliannee aynı benimki de öyle açasım gelmiyo artık robotu ya. Yerde bişey görünce kıl oluyorum 😂 ama bnm şarjlı phılıps süpürgem de var o yüzden rahatım