Meralorhan ZHE 05493050500 bu numara Van daki personel alımı için Ankara için bulamadım ben bu numara arayın Ankara içim personel alımı var mı diye sorun bakalım
Meralorhan Bbusra43 05493050500 sizde bu numarayı arayın isterseniz kaldığınız şehir için sorun belki işe yarar
Meralorhan Alperinannesiii ben çalışmıyorum 2 görüncem evde getir yemekte çağrı merkezinde çalışıyo zaten bilgisayarı şirket veriyo sadece evde çalışıyosunuz bir görümcemde trendyoldan çağrı merkezinde
Meralorhan Alperinannesiii evet pandemiden dolayı şimdilik böyle dediğim gibi ben çalışmıyom görümcelerim çalışıyo evde 🤗
3441k Meralorhan merhaba peki küçük bebegi olanlara da bu işi veriyorlar mi sonucta uyutmak emzirmek vs. O zamanlar ne oluyor
Meralorhan Cinar_0305 öncelikle netten yaşadığınız şehirin netten getir yemek personel alımı için iletişim varsa arayın alım var mı diye iletişim numarası yoksa arkdşlara numara gönderdim ben orayı arayın sorun isterseniz bakalım ne diyolar
Alperinannesiii Meralorhan bana uymuyor ozaman çünkü sigortam yatıyor sigortasız bişeyler yapmak istiyorum evden 😔
hayal_perest Meralorhan merhaba. Söylediğiniz iş için nasıl bilgi alabiliriz. Ve nasıl başvurabiliriz