G-ulcy Gaita kaka testinde gizli kan negatif çıkıp bebeğine süt alerjisi teşhisi koyulan var mı acaba ?
Nesli6153 G-ulcy bizim👍🏻 Bebeğim 5 aylık negatif çıktı fakat süt ve süt ürünleri alerjisi var anne sütü aldığı için ben diyetteyim en ufak tüketmemde hemen kakada kan olur
Morusevenanne G-ulcy ben ama yanlış teşhisle 5 ay süt yumurta yemedim meğerse yokmuş. Alerji uzmanı şart
G-ulcy Nesli6153 kakada kan var maalesef gaita testinde gizli kan çıkmadı doktorumuz alerji olsa çıkardı dedi gala devam ediyor aynı zamanda makat çatlağıda var biraz hangisinden kaynaklı olduğunu anlayamadım henüz
Morusevenanne Nesli6153 geçmeyen pişi ve huzursuzluktu 5ay diyetime rağmen pişik asla gecmedi. En son alerji uzmanına gittik alerji yok damlaları bırakın dedi. Pişik bitti
Nesli6153 G-ulcy başka doktora gitmenizi öneririm biz çocuk gastrosunada gittik kanda çıkmayabilir dedi. Diyete devam edin
Nesli6153 G-ulcy kendinizi deneyin süt ve süt ürünleri dana eti yumurtada dahil tüketmeyin bikaç gün bakalım geçecek mi
Nesli6153 G-ulcy bebeğiniz kaç aylık ve kilo alımı nasıl huzursuz mu uykuları nasıl bunlar çok önemli mesela
G-ulcy Nesli6153 evet yarın başka doktora gitçem hayır huzursuzluk uykusuzluk gaz hiç bişey yok yalnızca kakada kan
Nesli6153 G-ulcy aynı bizde öyleyiz sadece bizim uykuya dalamama var alerji ilacıda kullanıyoruz bebiş kaç aylık
G-ulcy Nesli6153 3 aylık bebeğim kilo alımıda baya önde anlamadım gitti ya bi kanlı kaka yapıyo bi normal süt içeren ürün sürekli tüketiyorum sürekli kanlı yapması lazım bilemedim
Nesli6153 G-ulcy yok öyle olmuyo mesela inek sütlü kek yediniz kakada kan yapmayabilir piştiği için belli olmuyor ama normal süt içseniz peynir yeseniz oluyor gibi.. çok değişik bişey ama mutlaka diyete başlayın farkı anlarsınız zaten