2minosprenses Browni coookk zor yakami bes saniye birakmiyor odadan cikmammmla aglamasi bir oluyor 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️sizlerinki nasil acaba
Sibell777 Browni benim ki uyumuyor kızlar ya uykuya direniyor annem dur hadi piş piş dememe kalmadan kendini arkaya doğru atıyor ağlıyor herşeyden çok sıkılıyor kucak istiyor ah ah daha sayamam yoruldum yazarken siz düşünün 😁😁
fermaninannesi 2minosprenses ayy benim oğlumda öyle köşe bucak kaçarak yemek yapıyorum temizlik yapıyorum tuvalete bile zor gidiyorum hele uyku düzeni berbat geceleri 3’ten aşağıya yatmıyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Browni 2minosprenses kendi kendine oynamaları arttı ama sürekli ensesindeyim tutunup kalkıyor heryerden😂 illa aynı odada olacağız ama ona dokunmayacagım onu istiyor odadan cıkartmıyor dediğiniz gibi ikinci diş sıkıştırıyor onun dışında burun akıntısı ile savaşmaya calısıyoruz😖
2minosprenses fermaninannesi ya sizinkide hep kucak isdtiyormu benimki resmen bana yapisik yasiyor 😂🤦♀️
fermaninannesi 2minosprenses hahahah yapışık valla çok yoruyor artık kollarım dayanmıyor bir süre sonra 🤦🏻♀️ Allah yardımcımız olsun