Mete19_03_2019 Merhaba arkadaşlar bebeğim 2 aylık burun hırıltısı başladı,odamızın nemi 70-75 yüksek olduğu için sanırım gündüzleri odayı hep havalandırıyorum fakat nem oranı gece yine yükseliyor ,yüksek nemi düşürmek için ne yapmalıyım
Sude Mete19_03_2019 doğalgaz ile ısınıyprsanız peteklern üstüne su koyabilirsinz beşiğin bi kenarına ıslak havlu koyabilirsinz
Janss Mete19_03_2019 Nem alıcı cihazlar var onlara bakabilirsiniz . Nem taşları var birde , neftalin gibi odaların köşesine koyuyorsunuz nemi çekiyor .
Mete19_03_2019 Esrakubilay Bu hırıltı soğuk algınlığına gribe falan çevirmez değil mi korktum açıkcası
Esrakubilay Mete19_03_2019 2 buçuk aylık oğlum doğduğundan beri hırıltı var yani ben hastalandım o zaman bile hastalığa çevirmedi ondan sıkıntı olmaz canım serum sıkıyorum temizliyorum yine aynı sanki burnu tıkalı gibi ama değil doktor normal dedi burun kanalı dar ondan ses çıkıyor dedi inşallah bi an önce geçer🙏🙏
Mete19_03_2019 Janss Teşekkür ederim nem cihazlarını duymuştum eşim araştırıyor ,ama taşları duymamıştım hemen deneyeceğim ,
Janss Mete19_03_2019 Fiyatları biraz yüksek cihazların maalesef . Ama tabletler de taşlarda sık değiştirmek şartıyla işe yarıyor az biraz 😌