Glittery Kizlar piyasada sahtesi cok varmis diye duydum. Guvendiginiz osanit dis topu linki varsa atarmisiniz almak istiyorum
Egelim Glittery Ben de güvenemediğim için muadili olan tetagil aldım, oğluma 4.aydan beri kullanıyorum ve çok memnunum. Osaniti direkt bir tanıdık vasıtası ile Almanya’dan getirtebilirseniz daha sağlıklı olur.
Yusufagahinannesi Glittery bende sudocrem aldım trendyoldan sahte çıktı gerçekten çok üzgünüm bebeklerin hayatı ile nasıl korkmadan oynuyorlar😢
Egelim Glittery Ben eczaneden alıyorum, başka bir yerden almadığım için içim rahat. Ama muhakkak vardır, sahtesi olmayan ne kaldı ki? Ben şimdiye kadar her gittiğim eczane de buldum, tedarik sorunu yaşamadım yani.
Yusufagahinannesi Glittery trendyoldan normalde 60 civarı idi 45e mi ne almıştım. Babil kozmetik diye bi satıcıdan. Sonradan orjinal olmadığını anlayınca baktım satıcı artık trendyolda hiç ürün satmıyor muhtemelen ihbar edildi satışı durduruldu
Glittery Yusufagahinannesi ben de simdi trendyolda osanit dis toplarinin orjinalligini nasil kontrol edebilirim dedim onlar da biz satisa sunarken orjinalligini kontrol ediyoruz dedi nasil ediyolar acaba merak ettim
Yusufagahinannesi Glittery valla artık eczane dışında medikal ürün almam ama benim kardeşim eczacı diş topu yok onlarda