herseySeninleguzel11 Merhaba oğlumu bu hafta sünnet ettireceğiz deneyimlerinizi merak ediyorum, çabuk iyileşiyor mu tavsiyeleriniz neler, çok ağlıyorlar mi😥
Hamileana herseySeninleguzel11 ben 6 aylıktı yaptırdım ilk gün biraz zor geçti sonrası çok rahat oldu biz köpük bardaklardan alıp altını kestin pipisini olduğu gibi içine alacak şekilde koyduk bira büyük bir bez aldık onla bağladık birde bizim doktorumuz hergun iki üç defa ılık suyun altında bol bol yıkayın demişti
Mom9870 herseySeninleguzel11 Bende 3.5 aylıkken yaptırdım sünnetini. 5 saat aç kalması dışında hiçbir problem olmadı. Çok çabuk toparlardı. Sizde endişe etmeyin ilk günü anlatırsanız ertesi gün aynı rutine dönersiniz.
prensler_-_ herseySeninleguzel11 nasıl desem eşimin basininetini yedim ben e uyusmamisti hala içim sizliyor .sünnetten sonra şişmişti esime yamuk bu diyip durdum imknnz varise tümden uyutn bence benim bebeğim in sanki diridirikesildi yavrumnaslda gözlerimin içine bakarak beni kurtar diyordu inşallah sizinki iyi geçer herkesin aynı değil tabi fakat kimsenn evladının canı yansın is temem
Bmom herseySeninleguzel11 cuma günü olduk 4 aylık lokal anestezi ile çok rahat oldu çıkınca ağladı biraz oda tuttuklari için emzirdim eve geldik uyudu geçti bile biseyi kalmadı şuan
mmek_2014 Biz 2.5 aylıkken yaptırdık çok rahat geçti çok şükür. İlk birkaç saat zordu baya agladı tabi. İlk çişini yaptıktan sonra rahatladı. Biz öglen sünnet ettirmiştik akşam normal haline döndü oglum keyfi yerindeydi çok şükür. 4-5 gün içinde iyileşti. Her bez degişiminde bol bol krem sürdüm sadece başka bişey yapmadık
herseySeninleguzel11 mmek_2014 Maşallah inşallah bizimki de güzel geçer. Yorumunuz için teşekkür ederim 🥰
herseySeninleguzel11 Mom9870 5 saat neden aç kaldı acaba forum da araştırırken gördüm , bir arkadaş daha yazmış sünnet öncesi 5 saat aç kalsın demiş doktor sizin de sünnet öncesi mı sonrası miydi doktor bize bir şey demedi de.. İnşallah bizde çabuk toparlarız teşekkür ederim yorumunuz için 💜
herseySeninleguzel11 prensler_-_ Keşke böyle bir deneyimi paylaşmasaydınız ! 3,5 aylık bebeği nasıl tümden uyutalım ayrıca..
prensler_-_ herseySeninleguzel11 özel hastaneler yapıyor canım arkadaşım bu şekilde gerçekleştirdi çok az miktarda uyutuyorlar üstünede pipiden iğne uyguluyorlar hissetmediği için uyanmiyor keşke ben öyle yaptirsaydim gayette sağlıklı bebeği 1 yaşında ve yürüyor bir zararını gormedi tecrübe paylasmamizi söylemişsiniz 3 aylık iken yaptirdi arkadaşım doktorlar onermese yapmazlar değil mi zararlı olsa
Minigim2467 herseySeninleguzel11 8 aylık bebeğim canım 1 hafta önce yaptırdık biz özelde doktorumuz çok ilgiliydi sağolsun İnan bana doktor bey hiç ağlamıyor bu normal mi diye evham yapıp aramıştım güldü bana sevinmen gerekirken neden bu telaş diye 😄 sadece yatırırken bi haltlar döndüğünü anlayıp korkup ağladı o kadar 😍 şimdiden geçmiş olsun