Sefeff Evet bu zamanlar yani 1,5 yaşında toplam kaç dişi çıkmış olması gerekiyor. Sizin ki kaç tane çıktı diye sormuyorum yani ne kadar dişi tamamlamış olmalı diye soruyorum ?
limonlukarpuzzz Sefeff 18 aylikken dişlerimizi tamamladik biz. Bu bebekten bebege değişiyor malesef..
Bitikmomi Sefeff o her bebeğin farklı 2 dişi olan da var tamamlayan da var. Net olması gereken bişey yoktur bence
aslangibi Sefeff her bebekte diş farklılık gösterir doktorların söylediği diş sırasi bile değişkenlik gösterebiliyor 18.ayliga kadar normalde köpek dişlerinden önce ilk azılarını çıkarmış olması gerekiyormus normalde 12 diş die biliyorum benim oğlumda şuan tam 18 aylık ve 16 diş tamamladık kaldı 4 dişimiz bizimde şu aralar iştahsızlık problemini yendik dişleri rahatlayınca arka azilar 24.aydan sonra çıkarmış ınsalh geç çıkardaa birazcık kilo alırız
Astalavistaaa Bak bilmiyorum dedim linçleme sakın belki ben de öğrenmiş olurum diye yazdım. Postun üstte kalsın bi de 🙈
Astalavistaaa Sefeff tabi ki, 18. Aya kadar diş çıkmaması normal dedi hep. Yani ilk dişini de o aylarda çıkartmış da olabilirdi. Buna da şükür 🤭
Astalavistaaa Ya bence o bebekten bebeğe değişiyor diş meselesi biliyor musunuz. Her bebek kendine özgü çıkarıyor, belki 18. Ayda 20 dişi olan bir anne yazar ya da belki başka bir anne 10 dişi var diyebilir. Bunu da göz önünde bulunduralım
Sefeff Mommyys Allah dan sizin kaç diş doye sormuyorum yazmışım ha 😄 neyse benim kızımınsa 14 tane var 2 tanesi daha kabarmış görünüyor. Benim merak ettiğin bu serüven ne zaman bitecek yani ne zamana kadar diş çıkarıyorlar falan. Çünkü ne zman bi diş çıkarsa yemeden içmeden kesiliyor diş patladikdan sonra normale dönüyor. Ama çık çık bitmiyor ki bu dişler psikolojim bozuldu 😄
1Nisa1merve Sefeff 2yasina kadar tamamlaniyo galiba. Bazen erken de olabilir geçte tabi .1bucuk yaşında 13 14 dış olabilir 5diside olabilr. Bi anda patlar hepsi bilinmez bir gizem yani. Cok uzaatmisim🥰🤣😀🤣😀🤣kbakma.
limonlukarpuzzz Sefeff Allah yardimciniz olsun biz azilardan cok cektik.. Kopek disini hic hissetmedik..