Mhtttp Herkese hayırlı akşamlar 6 ay 20 günlük bebeğim var kaç gündüz huysuz yemiyor doktora götürdüm diş çıkarıyor dedi fakat burnu tıkalı ve kakasi koyu yeşil doktora sormayida unuttum geçmezse tekrar götüreceğim. Sizler boylr bir durum yaşadınız mi
YelizDmr Mhtttp şu an bizim de aynı bu gün böyle karılmış kına gibiydi kakası çok huysuz burnu hırıltı yapıyor üşüdü mü dedim acaba ama sanırım diş çıkartacak üstleri baya şişmiş inşallah üşüşmemiştir diyorum bende
Merve1453 Mhtttp çok geçmiş olsun öncelikle.biz de galiba diş cikariyoruz 3hafta önce 2.aziyi çıkarmıştık yine ateş oldu buna ek bide burun akıntısı çok az da öksürük var yarın gidices doktora kolay çıkarırlar inşallah
btlarn14 Mhtttp bizim de aynı oldu diş çıkaracakları zaman bağışıklıkları çok yavaşlıyor ve hasta olmaya çok müsait oluyorlar demişti doktorumuz ishal de dişten oluyor bizde mantar bile olmuştu dişi çıktı bir gün sonra bir şeyi kalmadı. Her diş çıkardığında kesin burun akıntısı olur. Geçmiş olsun 🌸
Mhtttp YelizDmr aynı evet benimkide kına gibi doktora goturdum bogazina bakti sırtını dinledi sorun yok dedi dişten dedi ama dişten burun tıkanıklığı vs olur mu bilmiyorum sormayida unuttum geçmezse goturucem tekrar kontrol suremiz var
YelizDmr Mhtttp ben götürmedim doktora bu gün ağzının suyu akmaya başladı dün akşamda hep ağlayarak uyandı sabaha kadar sallattırdı kendini umarım bir an önce çıkartırlar da rahatlarlar🙏🏻Geçmiş olsun size de