Busragokceberra Kızlar diş ateşi kaç olmalı ve kaç gün sürer.Atesten sonra ne zaman dişi çıkar sorum bu kadar🤗🙈🤭♥️🌹
Laden Busragokceberra diş ateşi çok uzun zamandır yaşamıyoruz pek hatırlayamıyorum ama 37 den fazla olmuyordu diye aklımda kalmış🌺
Merve1453 Busragokceberra bizim iki azı cikti ikisinde de 38 i geçti.suan yine ateşlendi yarın yine doktora gidices bilmiyorum diş mi diye ama damaklar çok kabarık yine diş galiba Geçmiş olsun sizede kolay çıkarır insallah
3children1mom Busragokceberra Diş ateş-i 38i gecmez. 38.3 geçen ateş diş değildir. Ağrısız geçmesi için. Bir soğanı robottan çek suyunu süz. Suyunun içine 1 2 karanfil yağı damlat. Diş çıkan yere sür. 😊
EngineerMommm Busragokceberra benimde kızım 38.5 atesliydi gece dış mi diye düşünüyorum ama hiç beyazlık yok
Busragokceberra 3children1mom 3 gündür sürdü geçti ama hala çıkmadı eli ağzında salya da azalma var başka birşey yok normal hastalık belirtisi de yok anlamadım🤔
Alparslan26- Busragokceberra aynı durumdayız 😞2 gün oğlum çok ateşi çıktı 38.6 ya kadar çıktı doktor girdiğimde üst dişlerin yoğun çıktığını söyledi sanırım azı dişleri çıkacak eline ne versem yan tarafa götürüyor 6 ay 15 günlük iken azı diş çıkar mı onuda bilemedim 🤷♀️