AA201207 Bahçelievlerde veya bahçelievlere servisi olan halı yıkamacı önerisinde bulunabilir misiniz bilen varsa
iki_prens_annesi AA201207 gecen sene halilarimi verdim cok temiz getrdler dunde yine ayni yere verdim sali gunu getrckler sizede noyu verim bi sorun o taraflara getiriyolar mi diye bn memnundum acikcasi 🤗
iki_prens_annesi https://instagram.com/beyzahaliyikama_?utm_medium=copy_link bide bu var cnm bizim bi tanidik onlarda temiz yikiyolar arayip sorun ona gore gelirlerse verirsinz ailem hep bu kisilre verir memnunlar
AA201207 iki_prens_annesi çok teşekkür ederim canım fiyatlari nasıl peki normal 4 metrekare makine halısı mesela
AA201207 iki_prens_annesi canım bu açılmadı profil resmi nasıl o şekilde baksam yazınca birden fazla çıktı aynı isimde yada numarasını yazabilir misin direkt
iki_prens_annesi AA201207 bunun metresi tam bilmiyom inan ilki gonderdgm 6 tl yikiyo iki tane minik uc tane koridor iki tanede 4 m2 hali verdm topla 140 TL tuttu
iki_prens_annesi AA201207 beyzahaliyikama Diye yaz awrupa yakasi diye görünüyor alt tarafnda kahve krem renkli hali profil resmi vr cnm
iki_prens_annesi AA201207 Ne zahmeti cnm profili incele begenirsen gonderirsin artik gule gule kullanin 🤗