Ela0546 İyi akşamlar sevgili anneler😍 bebeklerinizi Baby SPA’ya götürdünüz mü? Goturduyseniz memnun kaldınız mı ne gibi faydası oldu ?
neredenbileceksinizz Ela0546 ben götürüyorum canım. Ama fizyoterapist var bizim götürdüğümüzde. Onlar ilgileniyor. Kaslarını çok kuvvetlendiriyor.
birfincantuzruhu Ela0546 hepsinden önce suyu seviyorsa aşırı eğlenceli vakit geçiriyorlar. Oğlumu götürüyorum bayılıyor. Ayrıca kaslarının gelişiminde de büyük rol oynuyor.
Ela0546 neredenbileceksinizz bende götürmek istiyorum. Gideceğimiz yerde fizyoterapist var ve baby SPA sonrası Bebek masajı da yapılıyormuş annelere göstererek sizlerden de fikir almak istedim
neredenbileceksinizz Ela0546 bebeğin için çok iyi olur canım. Rahat uyur hem hem de daha güçlü bir bebek olur biz her hafta sonu gidiyoruz
Elif1010 Ela0546 40 ı çıktığından beri gidiyorum şimdi 1 yaşında bizim ilk önce gaz sorunumuzu geçirdi düzenli gitmek kas ve eklerimi güçlendiriyor sudan hiç ama hiç korkmuyor doktorumuz da bir kaç faydasını saydı ama hatırlamıyorum gelişini açısından baya faydalı 🌸
BBBuse Ela0546 bebeğim 4 aylık iki oldu gidiyoruz, ilkinde biraz huzursuzlandi kisa sürdü ama son gittimizde suda da masajda da çok mutlu pldu ve bence kesinlikle rahatlatiyor sakinlestiriyor ve gelişimi için destekleyici