Canimkizim34 Deletedmom_36 ya Allah razı olsun. 4 ay boyunca içilmeyecek dedi doktorum sigara içen biri için ölüm gibi birşey bu. Bu sabah implantlar takıldı acaba şimdi yarım sigara içsem birşey olur mu ?
Canimkizim34 Pandayavrusu28 Allah yardımcımız olsun inşallah 😐 sen ne zaman taktırdın implantları ? Neler yiyorsun mesela ?
Pandayavrusu28 Canimkizim34 valla canım 5 gün oldu herşeyi yiyorum suanlik yani doktorun yasakladığı şeylerden hariç yiyorum gece corbayla doyamadım kek vardı yedim mesela kahvaltıda yumurta yapıyorum
Pandayavrusu28 Canimkizim34 değil mi sanki ameliyat olmussunda o yeri kapatmamislar gibi 😭😭ay neyse hatırladıkça psikolojm bozuluyo
Canimkizim34 Pandayavrusu28 ay ben cesaret edemem galiba 😐 doktorda patates püresi ve çorba hariç geri kalan herşey yasak dedi
Canimkizim34 MinikOglum35 merhaba benimde şuan diş etim şişti bugün 🥺 cumartesi gel dedi doktorum sizce enfeksiyon mu kaptim 🥺
MinikOglum35 Canimkizim34 olabilir cnm ağrı sızı var mı? Temizliğine dikkat et. Dikişin içine yemek kırıntısı vs gitmiş olabilir. Belki o yüzden enfeksiyon olmuştur. Çok geçmiş olsun.
Canimkizim34 MinikOglum35 temizloge çok dikkat ediyordum aslında 🥺 hayır ağrı sızı yok sadece şişlik var diş etim de
semaahmet Canimkizim34 benim kayınvalidem hepsini çektir hergun içti vallahi biseycok olmamış he doktor onada demiş ama sağlam hala hatta dişlerini taktırdı bişey olucagini sanmiyorum