Aysenur25 Kızım 6 aylık ve ciddi yememe sorunu yaşıyoruz 90 cc yiyiyo içine de 2 tane cici bebe bisküvisi katıyorum bunu zorla uykudayken yediririm anca arası 7 saat sürüyo bu normal mi sizce eşim acıkırsa yer diyo doktora götürmelimiyim ?
MetehanSevda Aysenur25 benim bebegmde 3 aylik iştahsızlık var cok anne sutu aliyo agzinda memeyi cigniyor emmiyor resmen gecen ay 1500 kilo almisti bu ay 500 almis obur ayada az alirsa mama baslicaz ama hemsire havalarda sicakliyor şu siralar bebegim cok istahsiz diyerek cok gelen var bebegini serin tut dedi sende cok kalin gydrme canim
Minikprenseees Aysenur25 bence dr a götürün benim kızımda 3 aylık iştahsızlığı vardı kan tahlili istedi Dr viral enfeksiyon geçiriyormuş vitamin verdi düzeldi eski haline. Büyük çocuk değil ki acıkınca yesin sizin takibiniz altında sonuçta
Aysenur25 MetehanSevda yaa bunu öğrendiğim iyi oldu mardindeyim zaten buralar iyice ısındı serin tutuym bide öyle deneyim teşekkür ederim 😊
Efemmm MetehanSevda ya benim oglumda bazi geceler uykudan uyanmiyor emmiyorda normalde uyurken memryi alan cocuk bazen almiyor agzini kitliyo meme reddi boyle biseymi oluyor sicakmi geliyor acaba ondan mi yapiyor
Aysenur25 Aesma Benimde öyle 7 8 saat hiç yemediği oluyo anne sütünü zaten bıraktı bu ay tamamen çok kilolu bi bebekte değil iyice zayıflamasından korkuyorum
Aysenur25 Minikprenseees yarın götürym o zaman en iyisi yeni değil bizimde 2 aydır sürüyo son günlerde hiç yememeye başladı
Mercimek2 serap1 cicibebenn keçiboynzlsu ve irmiklisi çıkmış bize dr muz verdi şeker oranına bakıcm da bende bildğim içn vermek istemedim
Mercimek2 Aysenur25 nasıl peki yiyor mu bizde ek gıdaya geçtik nasıl vereceğimi bilmiyrmda mamann içine atılablyr mu sütlü alırsn su ile sade alırsan sütle yani mama yada anne sütü sanırm bende mamayla yaparım muhtemln hipp pirinçli aldım
Aysenur25 meric diş çıkardık aslında 2 tane çevremde herkes Zayıflamış diyince üzüldüm idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendik yarın gidip bi baktırcaz
Aysenur25 Mercimek2 evet cici bebe katınca daha iyiyi mamayı hazırlayıp en son 2 tane katıp veriyorum biberonla