Elaaly tabi ki canım bunu uygulayan arkadaşım 18 kilo verdi bende tabi ki 5 kilo verdim be vermeye devam ediyorum mesela sabah uyanıyorum güne bşr bardak limonlu su içerek başlıyorum saat 12 buçuğa kadar hiç bşr şey yemiyorum o saate kadar bir litre veya daha fazla su tüketiyorum saat 12 buçukta sade şekersiz bşr Türk kahvesi ve yanına sade soda içiyorum tabi ben limonda sıkıyorum soda şart ama ya ben aşırı şeker düşkünü bşr insan olmama rağmen bütün abur Cuburları şekeri bıraktım hamur işini bıraktım kızartmayı bıraktım inatla yaptım sonra saat birde kahvaltı tabağı hazırlıyorum ama dolduruyorum canım ne isterse yanına ekmek yemiyorum ilk zamanlar kepek ekmeği iki tane tüketiyordum ama şimdi midem küçüldüğü için ekmek yemek istemiyorum sonra akşam en geç saat 7 de istediğim yemeklerden tabağımı doldurup yiyorum kızartma hariç yanına ya tam buğday ekmeği yada kepek ekmeği yiyebilirsin ama güm içinde en az üç litre su tüketiyorum suyu bşr damla bile içmeyen ben şimdi sadece suyla besleniyorum canım omdan sonra gece saat 9 da yine sade Türk kahvesi ve maden suyu çok acıkırsan beş tane fındık beş tane ceviz tüket bu şekilde İnan ki hem nefsine hakim olabiliyorsun hemde yiyerek zayıflıyorsun 😊