DuyguDamla Kızımın azı dişleri aşırı kabarmış nerdeyse 2 haftadır böyle ağzını açtığı an görünüyo kabarıklığı nezaman patlar acaba böyle olupta uzun süre sonra patlayan varmı ki
Annis-ogul DuyguDamla vala bnm oğlan 4 aylıkken başladı 11 aylıkken ilk disini çıkardı. Ama o şişlik varsa bir ay içerisinde patlatir
DuyguDamla Annis-ogul benim kızımda ilk dişlerinde 3 aylıkken başladı 8. Ayda çıkardı şimdikiler azı dişi ve kızım 13 aylık 2 haftadırda baya baya kabarık
makarnadelisi Bizimkisi tam 3 haftada patlattı 2 azı dişini arka arkaya biride bu hafta şişmiş azılar çabuk çıkmıyor malesefki
DuyguDamla makarnadelisi şiştikten sonramı 3 haftada patladı eğer öyleyse bizim 1-2 haftamız var ve benim kızım her dişte hastalanıyo mesela şuan grip gibi bişey geniz akıntısı falan var
makarnadelisi DuyguDamla evet ama biz hep geçpatlatıyoruz. Diş döneminde burun akıntısı öksürük dr. Lar normak kabul ediyor olabilir miş
makarnadelisi DuyguDamla evet şiştikten sonra3 haftada ancak patlattı ama azılar gömülü olduğu için zor çıkıyor zaten 1 haftada patlattıkdan sonra ucu hep öyle kaldı dedim böyle kalcak bu heralde sonra da zaten tamamen yarıldı diş eti
DuyguDamla Annis-ogul kök diş ya ondan heralde bi onlarla köpek dişleri kaldı zaten en zoruda o ikisi diyolar biran önce çıksada rahatlasa çocuğum
DuyguDamla makarnadelisi dişler bünyesini zayıflatıyomuş oyüzden hastalanıyolarmış benim kızımda her dişte hasta saolsun
DuyguDamla makarnadelisi ya bizim alttakiler aşırı kabarmış 2 hafta oldu hala bişey yok biran önce patlasaa çocuk ağzını oynatırken bile görüyorum o şişliği
DuyguDamla makarnadelisi valla benim kızım 1 gün yiyosa bigün yemiyo mesela bugün sabah sadece 11 de süt içti dahada hiç bişey yemedi aç aç geziyo neler yaptım yok yemiyo bende saldım artık birazdan uyutucam uyurken süt içiricem başka türlü içim rahat etmicek
makarnadelisi DuyguDamla sütün içine bal filan koy annesi yada yoğurt yedir oda dişi rahatlatır. Biz osanit diş toplarını deniycem artık bizim de çok fena 4 diş geliyor