agacsizkoala Oğlumun bacağında çıktı , bi yere sürttü sandım ama bi kaç gün oldu geçmedi de , doktora gidicem ama randevu zamanı gelene kadar endişelendim biraz egzema böyle birşey mi acaba .? ###
Sari1kiz- agacsizkoala kızımda da var egzama ama hiç böyle bir şekil almadı açıkçası. Kızarıktı daha çok.
Yedaarven agacsizkoala Egzama değil bence. O siyahlıklar kabuk gibi mi bir şey ısırmış olabilir mii ?
agacsizkoala Sari1kiz- egzema daha önce hiç görmedim tahminen söyledim , daha önce birşey alerji de yapmadı , kızarıklık yok ama derisi tırtıklı gibi ve kabarmış durumda
Sari1kiz- agacsizkoala hmm inşallah değildir ki zaten egzama gibi durmuyor, çok sıkıntılı çünkü egzama. Allah yaşatmasın
agacsizkoala Yedaarven birşey ısırmış da kabul bağlamış gibi değil o siyah noktalar , inanın tarif bile edemiyorum ilk kez gördüm o yüzden resim yükledim , derisi böyle tırtık tırtık olmuş o bölgede
Yedaarven agacsizkoala Bilemedim🤷🏻♀️ Çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer. Doktora gidince bize de haber verin olur mu.