Ayazinannesi3001 Kizlarrr beraber zayiflayalim mesela tam suanki kilomuzu yazalım. Glutenden kilo aldıracak şeylerden uzak duralım bir hafta. Sonra sonuçları yazalım ne dersiniz bakalım kaç kilo vericez tavsiyesi olanlar varsa kesinlikle dinlerim
MinnakEgem Ayazinannesi3001 bende zayıflamak çok istiyorum ama ben yemekte kendime diyet bişiler yapsam eşim kızıyo inan yemediğim için kızıyo çayın yanında mutlaka abur cubur koyar hiç destek olmuyo onun yüzünden iyice kilo alıyorum
AyazMerve Ayazinannesi3001 Ben de bir Ayaz annesiyim 🙈 ya benim de çok kilo problemim var ama yemek yemeyi çoook seviyorum. 28 yaşımdayım ve hiç diyet yapmadım yapamadım 😭
Elisa_dmr Ayazinannesi3001 üç haftadır diyete başladım bir arkadaşın yardımıyla 75 le başladım geçen hafta 70 olmuştum hedefim ise 65 5 kilo daha verdimmi tamamdır zor diyordum ama gayet güzel gidiyor şimdi canım hiç bşr şey istemiyor 😊
rumeysalbayrakaya Ayazinannesi3001 kızlar sadece tatlı ve abur cuburu kestim 4 haftada 4 kilo verdim bütün mesele boğazı tutabilmekmiş asla tutamazdım ama alıştım artık yememeye 😅 kilo vermeye niyetiniz varsa asla ertelemeyin hatta hemen bugün başlayın sabah ne yediyseniz yediniz sünger çekin akşam öğününüzü ona göre yapın Kilo verdikçe motive olacaksınız 😍
Ase23 O kişi benim ya kilodan nefret ediyorum bir ay önce Doğum yaptım hemen zayıflamam gerekiyor eski kıyafetlerime giremiyorum tiksindim artık