BabyAsiia Merhaba, Bebeğimin dili sürekli dışarıda nasıl desem biseyi yutmaya çalışıyor gibi sürekli. video çektim ama buraya atamıyorum maalesef. Dilini dışarı çıkarıp tekrar içeri çekiyor arka arkaya bunu sürekli yapıyor. Umarım anlatabilmisimdir 🤦♀️
kubosunatlasi BabyAsiia sizi takip eden doktorunuz varsa gönderin videosunu yada bi sağlık ocağı doktoruna danışın aklınıza takıldıysa içiniz eahatlar en azından
Nicksiz BabyAsiia benim oğlumda öyleydi aylarca öyleydi hatta bi kaç gün sonra yaşına girecek arada yapıyo unuttu gibi
BabyAsiia Havvakck 1.5 aylık sakız çiğniyormus gibi ve ve sürekli olarak dili dışarıda anlamadım rahatsız eden bisey var gibi
Havvakck BabyAsiia benim kide yapıyo ama reflü kaynaklı , sizde öyle bişey yoksa doktora sor canım çünkü daha küçük
Nicksiz BabyAsiia doktor rahat bırak çocuğu bıraktırmak unutturmak için uğraşma bebek bu yapar oyun sanıyo dedi
minik_koalam BabyAsiia benim oğlum da o zamanlarda gözlerini kırpıyor gibi yapıyordu tik gibi yani. Bende çok korktum acaba bir sorun mu var diye ama birkaç aydan sonra baktım ki öyle bişeyi yok. Sizinkiyle farklı ama belki sizin de öyledir geçici bir durumdur