Bireylulmeselesi02 Kızlar bana ankarada önerebileçeğiniz iyi bir kadın doğum var mı 🤔bir tanıdığımda miyom var ve her doktora gitmek istemiyor var mı bildiğiniz iyi bir doktor yardımcı olursanız sevinirim🤗
fnsscknn Bireylulmeselesi02 ben dr aylin Anıl Arslan’a gittim kendi kliniği var çok memnundum her konuda
pamuk-prensesim Bireylulmeselesi02 dr Aylin Totan özel muayenesi var benim doğum yaptığım doktor çok memnun kaldım ben
Elif1010 Bireylulmeselesi02 Zahide Küçük zahide hocam candır doğum yaptım instadan ve Google’dan yorumlarına bakabilirsiniz bu hastalıktan giden bir çok hastası var
Deletedmom_14 Bireylulmeselesi02 koru hastanesi Duygu Altan🌸instagramından bakın isterseniz şeker gibi bi doktor 👩⚕️
Mirac_bbk Bireylulmeselesi02 dr hulusi Bülent zeyneloğlu hayatımda gördüğüm en iyi doktor elimde o kadar hafifki asla muayene olamayan ben nasıl oldu bitti anlamadım 😂 ayrıca o kadar doktora gittim ara kanamam oluyordu bir sonuca varamadılar sadece Hulusi hoca küçük bir yara olduğunu bir muayenede anladı. Tek sorun kendisine ulaşmak çok zor saatlerce sıra bekliyorsun belki o gün sıra gelmeden eve dönüyorsun başkent ünşversitesinde bu arada. Birde deniz hoca var sincanda onada bizim ailenin çoğu gidiyor memnun herkes
lalbg Bireylulmeselesi02 Prof.Dr. Ali Ayhan. Başkent üni. hastanesi. İnanılmaz bir doktordur. Ücretini bilemiyorum ama bi araştırın isterseniz.
Bireylulmeselesi02 bir_pasa_annesi sağol canım❤️Alakasız ama naptın sen kaçtır soracam unutuyorum hep aklımdasın🤔