Karalahana Whiteandblackk Rubella kızamıkçık diye biliyorum ikisi farklı şeyler sanırım. Ama ben küçükken kızamık geçirmiştim
Selinszk Karalahana yani şöyle söyliyim ıgg pozitifse daha önce hastalığı geçirmiş ve antikor oluşmuş demek ıgm değeri pozitifse hastalığı o anda geçiriyo demek doktor kızınızda bu virüslerden birinin oldugundan şüphelenmiş anladğım kadarıyla o yüzden bu testleri istemiş
Karalahana Selinszk Yani kızım daha önce bu virüsü geçirmiş ve antikor oluşmuş şu an da bi virüs yok. Peki bu virüsü geçirme sebebi ben olabilir miyim? İnternette anne sütünden geçebileceği yazıyor. Ve bu virüslerin tüm belirtileri kızımın yaşadığı şeylerle uyumlu. Sanırım o yüzden doktor bu testleri istedi.
FatosToprakDeniz Karalahana benzer virüsler sanırım ikisi de rubella diye başlıyor. El ayak hastalığı da kızamık da rna virusleriyle bulaşıyor. El ayak ile kızamık bazı durumlarda karıştırılıyor zaten
Selinszk Karalahana emzirme döneminde yaşadığınız aklınıza gelen bi hastalığınız olduysa kontrole gittiğinizde doktorunuza söyleyin belkide sizden bulaşmış olablir dediğiniz gibi çok geçmiş olsun 🙏
Whiteandblackk Karalahana doktor geçirdi dedi mi aşı olduğu için vücudunda bağışıklık vardır bu yüzden pozitif.
Karalahana FatosToprakDeniz 1 ay önce inatçı bi ateşle başladı zaten vücudundaki yaralar 3 gün sürdü ateşi iğne serumla düştü anca. Ama yaşadığım yerdeki hastane el ayak hastalığını bilemeyecek kadar kötü olduğu için antalyaya gidip üniversiteyi tercih ettim. Bu yapılan testler bulunduğum yerde yapılmadı bile.
FatosToprakDeniz Karalahana inatçı ateş de ilk bakılan hastalık bu aslında ama. Ehil doktora rastlamadiniz demek ki. Geçmiş olsun. İnşallah önemsizdir bu sonuçlar
Karalahana FatosToprakDeniz Maalesef kızım doğduğundan beri doğru düzgün bi doktora denk gelemedik. Çok şükür üniversiteye gidince içimiz rahatladı kafasında lenflerinde çıkan bezeler için de kötü demişlerdi ama kafasında yağ bezesi lenfdekiler de doğuştan biraz büyük olduğu ama normal olduğu söylendi. Boşu boşuna burda antibiyotik kullandı kızım ona bile gerek yokmuş. Sadece takibi yapılsa yeterliymiş. Çok teşekkür ederim ilginiz için 💙
Nohutannesi Karalahana uçuk benzeri bir şey geçirdimi bebek? Antikoru var. O virüsle karşılaşmış. Diğer hastalıklarla karşılaşmamamış, bağışıklığı yok
Karalahana Nohutannesi Yok hayır hiç uçuk falan görmedim. Ama 3 aydır çok fazla ateşlendi enfeksiyon geçirdi
Nohutannesi Karalahana cmw uçuk virüsü. O nedenle sordum yada siz geçirmiş olabilirsiniz. Bebeğiniz bu virüsle bir şekilde karşılaşmış. Antikorları pozitif
Brcakts Kızamıkçık geçirmiş bebeğiniz ateş düşürücü kullanın bi kaç hafta döküntü yapar sonra geçer bu enfeksiyon gebelikte çok tehlikeli ama çocullarda o kadar değil merak etmeyin sizin bebeğiniz atlatmış bağışıklık kazanmış.
Karalahana Brcakts 1 ay önce ateşlendi sonra döküntü başladı böyle minik minik su dolu kabarcıklar çıktı onlar patlayıp yara oldu. Teşekkür ederim ilginiz için 🌸