Busranurnsjsjsjsjsnsndns Kızlar gece beslemmesını kesersem sabah verırsem aksam bidaha ıstemezmı anlamıyorum da tam yanı kesen varmı aranızda nasıl yaptınız ya tam kesıcem yada gece napsam oglum 15 aylık
jap Busranurnsjsjsjsjsnsndns uyumadan önce verirsiniz, gece uyandığında vermezsiniz sabah uyandığında verirsiniz tekrar
Deletedmom0099 Busranurnsjsjsjsjsnsndns ben 13 aylık kestim. yatmadan kaşık maması yediriyorum. sabahta hazır devam sütü veriyorum. ilk başta gece kalktığında pipetli sulukla su içirdim sonra onu da kestim
Milagrosoreiro Busranurnsjsjsjsjsnsndns Ben gece beslenmesini kesemedim naptıysam olmadı.Ben de tamamen sütten kesmeye karar verdim
Berra01 Busranurnsjsjsjsjsnsndns gündüzde emerek uyutmayın akşam emzirip yatırın sabah uyanınca gün içinde de iki kere emziriyorum yani toplamda 4 sefer emiyor.
Busranurnsjsjsjsjsnsndns jap ama işte gece istemezmi bidaha meme uyku ilişkisi bitmez diye düşünüyorum bidaha verirsem ne zamn alişir
Busranurnsjsjsjsjsnsndns Milagrosoreiro kac aylık kestnız ya evet beimde olmuyo sabah verınve gece yine istıyor
jap Busranurnsjsjsjsjsnsndns isticek tabiki. Hatta zor olcak ilk zamanlar. Ama kararlı olmanız lazım. Kendinizi hazır hissetmiyorsanız erteleyin
Deletedmom0099 Busranurnsjsjsjsjsnsndns memeden uzaklaştırmanız lazım ki yesin, emenlerde öyle oluyomus
Busranurnsjsjsjsjsnsndns Deletedmom0099 valla bak hep tamm vermiycem diyorum sonra kıyamıyorum gece olunca kabus gibi kalkıyor ve hep meme uyku yok bır aydır haram oldu geceler hayır oda uyumuyo bende ne yemek yıyo ne uyuyor
Deletedmom0099 Busranurnsjsjsjsjsnsndns benim kızımda biberonla dalardı, 3 kez uyanırdı. su olayıyla direk uyudu diyemem 1 hafta baya zorladı ama alıştı. denemelisiniz bence