Melegim1 Sezaryenden bir ay sonra doktorum kontrole gel demişti o muayene de alttan mı kontrol ediliyor??? Nasıl oluyor bir de ben gidemedim iki ay pazartesi gideceğim çünkü kanamam hala durmadı bitmesini bekledim ama bitmiyor muayene için sıkıntı olur mu
1prens1prensess Melegim1 bana doktorum hastaneden çıkarken 10gün sonra gel ve 40kın çıkınca kanaman bittiğinde gel demişti 10gün sorna gittiğimde dikiş yerine baktı enfeksiyon fln varmı diye sonra 40gn snra kanamam bitince gittiğimde alttan muayne etti rahim kendini toparlamışmı diye alttan ultrason yaptı 5dk fln sürmemiştir bile
Dmt-01 Melegim1 sezaryenden 5-6 gün sonra kontrole çağırdı normal ultrasonla baktı temiz bi sıkıntı yok dedi bidahada kontrole çağırmadı alttan bakmadı yani
Deletedmom0099 Melegim1 40 cıktıktan sonra olanda alttan baktı. kanamam 60 gün sürmüstü sıkıntı olmadı
Cennet-Kokulum Melegim1 Benim ultrasonla muayene etmişti zaten alttan etmek isteseydi kesinlikle izin vermezdim çünkü doğuma gireceğim zaman alttan çok muayene ettiler psikolojim bozulmuştu
Gozde_alparslan Melegim1 ultrasondan bakmıştı ve dikiş yerlerine bakmıştı elle alttan muayene gibi bir durum olmadı