kubrasszr Merhabalar, bebeğim 2,5 aylık, kundak yapmadan uyutamiyorum elleriyle surekli kendini uyandiriyor, sizde de böyle miydi? Ne zaman kundaksiz uyutabilirim?
leynanin_pembemantosuu kubrasszr 5 aya kadar kundaklı uyudu oğlum sonrasında uyku eğitimi verdim kundağıda bıraktık zaten gece sürekli döndüğü için kundakta kalmıyordu
Arasinannesiiiii kubrasszr dönmeye başlayana kadar kundak yaptım çünkü uyandırıyordu kendini ne zamanki döndü o zaman kundağı kendi bozdu bende bıraktım.
leynanin_pembemantosuu Kubrarda13 kuzum internetten baktım çok da araştırdım ama bebeğimin huyunu en iyi ben bildiğim için kendi kafama göre eğitimi verdim.Sallayarak uyuyordu bıraktığım anda uyanıyordu.Çok uykusu gelene kadar beklettim sonra beşiğine koydum yanında oturdum ninniler söyledim 1 saat sürdü sanırım böyle sonra uykuya daldı gece uyadığında sallanmak istedi sallamadım yine 1 saate yakın ninni söyledim o sırada hep ağladı sonra yine uykuya daldı böyle 3 gün uğraştım uykusu geldiğinde hep beşiğine koydum beni görebilicek yere oturdum ninniler söyledim sarılması içinde küçük bi yastık verdim bu şekilde alıştı 3. Gecede kendi kendine uyumayı öğrendi artık yerde yatarken bile uykusu geldiğinde küt diye uyuya kalıyordu 😊
Kubrarda13 leynanin_pembemantosuu Ayy maşallah 🥰 oğlum 4 aylık oldu 5. Ayda bende uyku eğitimi vermek istiyorum ama çok ağlıyor konuşmayla falanda sakinleşmiyo buda beni korkutuyo açıkcası 🥺