Deletedmom0099 Nezzz_ yengem medipolde bebek hemşiresi, en iyi doktorun şermin hanım olduğunu söyledi. ben tuzla devlete gidiyorum ama özel bi durum olsa ona giderdim. arkadaşın dediği gibi tuzla kartla 97 lira
01asaf01 Nezzz_ sermin hanıma gidiyordum ama değiştirmeyi düşünüyorum muayene ücreti 150 pendik karta 120tl
Smyy61 Hiç bi doktorunu sevmedm oranın şifa hastanesinde nilgün hanım var o kadar tatlı bi bayan ki kuzenm 2 çocugunuda onunla büyüttü bendr ona gidyorm
Geberikgelinnsss Nezzz_ Pendik medipolde Muayene ücreti 250 TL falan Sigortasız sigortalı da 180 falandı en son
Nezzz_ Deletedmom0099 bizde yuzyıla gıdıyoruz normalde ama muayne ucretı cok geldı bama tuzla kartla 130 oduyoruz ondan medıpol daha uygun dıye duymustum ama doktor bılgım yoktu çok teşekkür ederim🥰🌸
Nezzz_ Geberikgelinnsss bu kadar zam geldi demek baya pahalıymıs o zaman teşekkur ederım bılgınız için 🌸
Nurse_mom Pendik medipolde bi kaç kere Burcu hanıma gittik memnun kalmayınca değiştirdik Sermin hanıma gittik beğendik şimdi hep onu tercih ediyoruz