tosbikannesiiii kızlar binada merkezi ısıtma var daha yanmadı elektrkli sobada yok malum evin içleri soğuk iç anadoluda şuan banyoya sokamadım hastalanır die günlerdir yıkasam bişey olurmu hemen
Hirabebek37 tosbikannesiiii bisey olmaz bizim.buralarda soğuk bazen ufo takıyorum bazen hemen gidyriyorum yıkayasıya hem rahat ediyolar korkma annesi bisey olmaz :)
BKumsal tosbikannesiiii O kadar korkmayın. Yıkayın hemen giydirin bitti. Çocuğu rahatlatır yıkanması.
Nrgs tosbikannesiiii cereyanda bırakmadığınız sürece hiçbir şey olmaz yıkayıp hemen giydirirseniz üşümez zaten, oğlum ekim sonunda doğdu uyku sorunu olduğu için aylarca her gün yıkadım hiç hasta olmadı çok şükür🙏🏻bebekler üşümekten değil terleyip soğumaktan hasta olurlar
Gorkeminannesiii tosbikannesiiii yıka kız hemen sar sarmala kurut güzelce saçlarınıda kurut sıkı gıydır bişi olmaz bizde ankaradayız 2 3 güne Bi yıkıyorum bende
tosbikannesiiii ne bilim yaa ben bile üşüom evler soğuk oluyor yanmaya başlamadan hani böle içine işleyen bir soğuk:)) soba olsa yakıp önünde yıkarım diodum sizi dinleyip yıkıcam hemen şekerlerimmmmm:)
Burcu60 tosbikannesiiii Ogle saattinde yıkayın güneş varken hemen giydirin Allah in izniyle bişey olmaz bende şu an banyo yaptırdım uyutuyirum
yaprak_34 tosbikannesiiii banyoda önce siz duş alın suyun buharından banyo ısınıyor sonra o ısıda bebeği yıkayın.Mümkünse tabi
yaprak_34 tosbikannesiiii küçük tüpünüz varsa banyo yaptıracağınız odaya koyun üzerine bir tencere su o su kaynadıkça oda fırın gibi olur kapıyıda kapalı tutun
Cansusucu tosbikannesiiii korkama annesi Allahin izniyle bisey olmaz gerekirse iki havlu yap birini kurula digerini örtü niyetine o esnadada hizli bi sekilde giydirirsin🤗
Sarikuzumalp tosbikannesiiii Hiç bir şey olmaz banyoya sokmadan önce kaynar su açın buharıyla banyo ısınsın. Üstünü hemen banyoda çıkarın kısa sürede duş aldırıp sıkıca giydirirsiniz. Rahatsız olur hem yaptırın mutlaka ☺️
Burcu35 tosbikannesiiii Bana nedense yıkanmayan çocuk hasta olurmuş gibi geliyor. İnsan hasta olduğunda bile yıkanınca rahatlıyor. Klimanız yok mu? Yada saç kurutma makinesiyle iyice kurulayın