Mirac_bbk Anneyok1 evet hepsi yeni bina zaten ama nereleri mühit olarak tercih edeyim bilemiyorum 🤷🏼♀️
Mirac_bbk Urazkom evet gezdik biraz herşey var ama insanları nasıl acaba sincan gibi değildir inşallah 🤦🏻♀️ Mecburen Sincan’da oturuyorum şuan
Caglacayir Mirac_bbk eryamanda otuyorum. Ahi Mesut tarafına bakın derim. Piyade de ve süvari de evler daha uygun tabi. Sürekli gelişen bir yer Etimesgut. Size uygunsa Eryaman tarafına da bakabilirsiniz.
Mirac_bbk Caglacayir eryamanı biliyorum şuanki evim çok yakın canım ama iş yerimiz ters kalıyor o yüzden bu civar olmak zorunda oğlumda kreşe gidecek mecbur. Ahimesut gimsanın arka tarafları nasıl acaba birde o gimsa caddesi
Caglacayir Mirac_bbk gimsaya yakın zaten hemen gimsa karşısında o çevre gerçekten çok güzel siteler falan da var ev kiraları 1200 -3000 arası değişiyor
Urazkom Mirac_bbk Ay keşke hemen taşınabilsek kuşum bizde 🥴 en fazla 2 sene sonra inşaAllah sonra bağlasalar durmamm😂 ikinci yavrumu burda doğurmayacağım 😂😂
Mirac_bbk Caglacayir gimsa tarafı 4 5 katlı bina genelde karşısı hep site ama oralarada 650 900 arası diyorlar içinede 30 bin en az masrafı çıkar o kadar alım gücümizde yok bizim 450 civarı alırız anca mesela o ahimesuttan geçen sene görümcem 10. Kat 180 mk evi 380 e aldı şuan onun evleri 800 900 olmuş şans bizde bu sene alabiliyoruz ama o fiyata yok. Mecbur gimsa tarafına bakacağız oralardada kattan 120 mk evler 350 den başlıyor malesef şuan bir yer bulduk 160 mk içi ful yapılı 400 civarı orayı düşünüyoruz ama mühit nasıl bilmiyorum
Caglacayir Mirac_bbk anladım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Piyadede bulursunuz o fiyatlara satılık ev.