ensarinannesi21 Bebeğim 35 günlük geğirmesine gaz çıkarmasına ragmen cok ıkınıyor uyuyamıyor damla kullanıyoruz faydası var ama karn agırısı hep var ne yapmalıyım ?
seheriko ensarinannesi21 bende aynı sorunu yaşamıştım damla falanda fayda etmemişti en son çare sıcak su totbası denedim bir tek o işe yaradı. Çok kaynar olmadan yani bebeği yakmayacak şekilde ayarlıyodum ısısını sırtına koyuyordum rahatlıyordu bayağı
Alinduru ensarinannesi21 besin alerjisi var mı? Önce bu ihtimali bi değerlendirin isterseniz. Kızımda da besin alerjisi vardı sürekli huzursuzluk uykuya dalamama şiddetli gaz sancısı ıkınma cıvık mukuslu cıvık köpüklü gürültülü kaka şikayetleri vardı.
Bebiveannesi ensarinannesi21 benim bebeğimde aynı şekilde burada bekleyeyim bende. Uykusunda bile ıkınıyor gibi yapıyo
elediyebiri ensarinannesi21 damlayi degistir. Genelde damlalar Karin agrisi yapiyor. Mommys bliss gripe water original dene. O dogal icerikli oldugu icin Karin agrisi yapmiyor.
ensarinannesi21 Aselveannesii çok denedim iki üç gün üst üste belki ama pek faydalı olmuyor kolik mi acaba yarın randevmuz var bakalım inşllah bi çözüm yolu vardır 🥺
Tubbbbbbb Alinduru merhabalar besin alerjisini nerden anlayabilirim ? Ben de ayni sikayetleri yasiyorum kizimda
watermelonlove Alinduru merhabalar yoruma denk geldim de bende alerjiden şüphe duyduğum anlar oluyor bebeğinizin mukuslu kakaları hep mi oluyordu yoksa arada bir mi
Badedurununannesi Benim bebeğim de aynıydı canım acile götürdük lağman yaptılar şuan çok rahatladı biz de 1 aylığız
ensarinannesi21 Badedurununannesi bizede yaptılar canım ama sürekli lavmanla olmazki tembelleşir diye korkuyorum bizimki sürekli ıkınıyor
Badedurununannesi ensarinannesi21 biogia kullanıyorum canım bağırsak düzenleyici düzenli kullanıyoruz doktoruna sorup alabilirsin
ensarinannesi21 Bebiveannesi ne kadarlık bebeğin ben gazını cıkarıyorum duş masaj herşey sıcak havlu gene uyurken ıkınma halinde 🥺🥺
Bebiveannesi ensarinannesi21 çok sık duş aldıramıyorum malesed bulunduğumuz yer çok soğuk. 34 günlük :) kiraz çekirdekli bir şeyler varmış onu alıp denicem
ensarinannesi21 Badedurununannesi var bende aynısı hata başka bitane daha var o iyi gelmesse kullanırsınız dedi ama ikiside pek fayda etmiyor günde kaç damla kullanıyorsun
Sinemis89 Bio gai kullan ve sıcak tut karnını zeytin yağı ile öv hafif ılık bez koy sürekli her alt altında yaparsan fayda gorursn ayrıca ben 1 çay kaşığı kimyon demler tazeverirdim
ensarinannesi21 Badedurununannesi biz hastanden geldik canım şimdi bebeğim kolik miş o yüzden o damla fayda etmiyormuş fitil ve şurup yazdı inşllah iyi gelir 🙏🤲🏻
Badedurununannesi ensarinannesi21 inşallah canım Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun 🙏 internette kolik bebekler için müzikler var dinletmeyi dene belki faydası olur 😊