Pamukhanim Merhaba güzel anneler 6 aylık bi prensesim var. Süslü cicili bicili kiyafetler almak istiyorum. Özellikle kokoş saç bantları boneler… Memnun kaldığınız alışveriş sayfalarını paylasirmisiniz. Görselde paylasirmisiniz fikir olsun
Noname21 Pamukhanim arden kids den alirim hep taka tukalari 😀 ama kıyafet konusunda hangisi rahatsa onu giydiririm . Ama carters hm de falan güzel şeyler var yada zara da . Elbiselerini sortlarinu bu yaz lcw dan aldım hep giydi 😀
Ogretmenkiz Pamukhanim kızım çok kokooşşş littlehoneybubbies İnstagram sayfası çok cici kıyafetler var bandana ve toka ise elzensu çok kaliteli tavsiye ederim 🥰
bilgemira Pamukhanim yaa ben kendim bir ara yaptim bone bandana asiri seviyorum süsü kizimda hele ayri bir surekli susliyorum
GiybetReis Ecrinnkk ya o kadar güzel ki bende faydalanıcam teşekkürler🌸 bedenleri nasıl tam kalıp mı acaba?
Deletedmom0737 Ay bende gothic arıyorum bulamıyorum kendim dikmekten yoruldum varsa gothic baby satan bir yer bana da söyleyin lütfen
Pamukhanim Noname21 arden kids instagrammi acaba. Kiz bebekleri suslemekte ayrı bi zevk bayiliyorum yeni bisey giysin susleyim püsleyim
Pamukhanim Ogretmenkiz Ogretmenkiz ayyy onu trendyolda gormustum harika seyler var hepsi tasarim yanlia hatirlamiyosam. Ama fiyatlar cok yuksek 150 den asagi hicbisey yok oea en basit ürünler. Ozel günler için alirim ama sürekli alışveriş icin fazla pahalı
Pamukhanim bilgemira çok zevkli yaa kiz bebek giydirmek her annenin tatmasi gereken bi mutluluk. Masallah valla sana ben vakit bulamiyorum bebisimden yoksa kullanilmayan tişört lerden vs bandana çokta güzel olur birazda süsleyince
bilgemira Pamukhanim aynen bende kullanmadigim eski pembe kirmizi renkli esyalsrimdan helede leopar cikarmistik annemde yardim etmisti youtube de var videolar valla cok zevkli . Kiz ayri birsey valla
YesimKnc @Pamukhanim https://www.instagram.com/pixylovee/ buradan bakabilirsiniz kendi siteleri de yazıyo . Trendyolda da var hesapları ama kendi sitesinde daha uygun . Ben aldım tutamadım kendimi gayette kaliteli ve göründüğü gibi 🤩 Birde şurası var ; https://www.instagram.com/izaybabyandkids/ burda da güzel oluyo ve ürünleri kaliteli. Sağlıka büyütün🌿