Rabiamhmt minikASLANIM Allah senın belanı versin seytan kılıklı keske bu kadını gorup 2 kelıme etseydım yuzune o cocuga kurban ol sen
2minosprenses minikASLANIM izleddim cinlerim tepeme cikti ah o an ben o kadin videoyu cekerken raslayacaktim sacini basini yolardim sen nasil annesin anne olmak sadece kendi cocugunu düssunmek degil butun cocuklara o merhametle yaklasmak pislik yaa kurban ol sen o cocuga 😡😡😡😡
FatmaKrbkl minikASLANIM çocuğun anası gelip şu sözde kızını koruyan şıllığın saçını başını yolsa haksız mı 😤👊🏻 delirdim izlerken yavrum nası korkmuş ya okul yönetimi nerde de bu kadın bu şekilde çocuğu yakalayıp sıkıştırıyor okulun gğvenliği napıyor sınıf öğretmeni nerde 😤
Saripapatyam123 minikASLANIM yaratık şeytanın kendisi sizdiniz köpek karı ay çıldırıyorum yaaa bu neee çocuk affedersiniz diyor kopekkkkk
seheriko İşte Cehaletin ne kadar vahim bir durum olduğunun göstergesi. Aklı başında , okuyup araştıran bir anne olsa o çocuğa yaklaşımı farklı olurdu. He tabi vicdan meseleside var. Bu kadın hem cahil hem vicdansız
semaahmet minikASLANIM mal mı bu kadın ya çocuk onlar herşey olur o çocuğun annesi gelse bunu gebertse yeri şahsen benim çocuklarıma yapılsa ben o kadını parçalarım vallahi yazık yaa
Yigithamzamom minikASLANIM bence bu öğretmen dir tabi yaptığı yanlış icimdd kadina kafa göz dalasim var
minikASLANIM Yigithamzamom sanmıyorum öğretmen olduğunu ruh hastası biri olduğu kesin eğer ogretmense derhal görevden alınmalı bu insanlar çocuklar için çok tehlikeli yalnız kendi çocuğunu düşünen mahlukat kadın karşısındaki de başka bı annenin çocuğu
MinnakEgem minikASLANIM yok artık şimdi görüyorum daha neler yani oda cocuk eğitiyo daha küçüçük cocuğa psikolojik baskıya bakın ailesinin yerinde olsam dava açarım şikayet ederim bu görüntülerle şiddetin en alasını yapıyo