tinyfish Bacılar, kiyafetlerdeki yemek lekelerini nasil cikartiyorsumuz, kullandiginiz bir urun var mi
JackDaniels tinyfish Baby me leke çıkarıcı bi nebze olsun renkli kıyafetlerde işe yarıyor fakat beyazlara henüz bence çözüm bulamadım. Yaka renkleri hep döndü🤣
2minosprenses tinyfish vallaha ne denediysem olmadi bende pesini biraktim ama daha dikat ediyorum leke olur olmaz degistirip yikiyorum oyle olunca leke olmuyor 🙄
tinyfish Erkenden yika diyorsun, bekledikce cikmasi da zorlasiyor yani 2minosprenses Erkenden yika diyorsun, bekledikce cikmasi da zorlasiyor yani
kahvekokusuu tinyfish leke oldugu anda hemen çıkartıp beyaz sabunla ve soguk suyla elimde citiliyorum ne zaman makineyi acacaksam o zaman atiyorum mis gibi çıkıyor ama bekleyen lekelere çözüm yok gibi
2minosprenses kahvekokusuu aynen cok bir tek oyle kiyafetleri koruyabiliyoruzz yoksa giyecek kiyafet kalmiyor 😂😂
2minosprenses tinyfish aynen bekledikce leke isliyor yemegini yedirdikten sonra degis at makinaya yada elinde citile leke tutmuyor 😀👌
Zehramine @tinyfish baby me leke çıkarıcı kullandım ama çıkartmadı üzerinden zaman geçtiği için sanırım. Daha etkili bi deterjan falan varsa belki yazan olur ben de alayım
mavibahar1 tinyfish e bebekten leke çıkarıcı aldım hiçbir işe yaramadı. Kosla’da bazı lekeleri çıkarmıyor. Poxy diye bir ürün var genel temizlik olanını aldım renkliler de hemen çıkarıyor. Sıkıyorum kendi kıyafetlerimizle atıyorum. Kuruyunca giydirmeden bebek kıyafetleri ile tekrar yıkıyorum. Beyazlar içinde çamaşır suyu kullanıyorum. Snr kendi beyazlarımızla yıkıyorum. Yine giydirmeden bebek kıyafetler ile yıkıyorum. 😊
pandemibebegi tinyfish yıkamadan önce leğende deterjanla ve sıcak suda bekletiyorum. Sonra çitiliyorummve makineye atıyorum. Tabi yine de bazı lekeler kalabiliyor.