Sekerpare_ Kızlar bebeğim 2 aylık. Yeni yeni konaklar oluştu saçında. Babe konak şampuanı aldım aynı. Banyo öncesi zeytinyağı sürüyorm yıkanıyor aynı. Nasıl geçer bu konak
Missyloves Sekerpare_ bebe yağını sürün yarım saat bekletin sonra yavaşça ince uçlu tarakla tarayin güzelce de yıkayın geciyo fazlaysa bı iki kez daha tekrarlayın 🙂 genelde güzel durulanmayinca oluyo
2prensannesi_ Sekerpare_ zeytinyağı ve karbonati karıştırıp sürün 15 dk sonra kadar tarayın ve banyo mis ben öyle yaptım tertemiz oldu
Tibektas Sekerpare_ kırmızı roibos bitkisi temin edebilirsiniz çayını yapıp başına sürün 1 seferde geçirdi benim oğlumun başını
momsson Sekerpare_ zeytinyagi ile bazen geçmiyor.Benim oğlum 2 yaşında hala ara sıra olur saçı o kadar az ki sarı olduğu için gorebiliyorum. Vazelin sürüyorum bir gece bekletip ertesi yıkıyorum şuan nerdeyse hiç yok.Vazelin sürünce tarağı ile ters tarayarak yıkayın.
Muhammedensar Zeytinyağı nı ısıtıp içerisine karbon katıp kafasına sürün. Yarım saat kadar bekletip taramaya başlayın sonrasında da yıkayın. Bi kaç kez kullanımdan sonra geçiyor Allahın izniyle.. A
Zeyynep 1 fincan zeytinyağına 1 çay kaşıgı karbonat sürün bekletin kabarıyor zaten ben kaş fırçamla çok bastırmadan tabi temizlemiştim 1 kaç defada geçti
PrensesimEla Zeyynep ya bir şey sormak istiyorum. Benim kızımda da yeni oluştu konak ama ince bir tabaka onu da temizlemeli miyim? Ben kaç kişide gorduysem kalın bir tabaka halindeydi acaba bekleyip birikince mi temizleniyor bilginiz var mi
Zeyynep Elem27 Konak olan bölgeye sürüyorum yumuşuyor zaten 15 20 dk sonra sonra fırcayla tersine doğru konakları kaldıracak şekilde tarıyorum temizleniyor zaten gözünle gördüklerini küçük hareketlerle fırça yardımıyla temizle kaldırttır o derileri
Naciyeylmz Sekerpare_ evet tekrarlar cnm sen sürekli yap banyo öncesi sonra gidiyor kendi ni tekrarliya tekrarliya gecior yani
Missyloves Sekerpare_ bebe yağı sürmeniz gerekiyo şampuanla zeytin yağla olmuyo maalesef çevremdeki herkesten öyle gördüm yarım saat bekleyip ince uçlu tarakla tarayin çıktığını goreceksiniz
Sekerpare_ 2prensannesi_ Annem de karbonat dedi bırakmamıştm sadece zeytinyağı ile yapıyorum karbonat ile yapayım
Missyloves Sekerpare_ Sonucu yazarsınız çok fazlaysa bı anda geçmez ama yinede azalır yumusadigindan emin olun öyle tarayın